Vi anmelder landest burgere for at finde de bedste af slagsen

#1: Tribble Truffle Cheese –
Sliders

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Vores Mad-Lanista har været et smut omkring Sliders på Nørrebrogade, for at tage hul på erobringerne af deres ni forskellige sliders. Vi starter med deres #1: Tribble Truffle Cheese. Læs vores Mad-Lanistas mening lige her. 

Bollen

En meget blød brioche i stil med en gammeldags fødselsdagsbolle, danner rammen om alle sliders på Sliders. Men den er perfekt hver gang.

Bøffen

En lille bøf der passer meget fint til bollens størrelse, men den kan også være meget svær at lave mindre. Den er gennemstegt, flammegrillet og meget fint krydret. Men det er ikke denne, der er hovedattraktionen i denne burger. Det er mere fyldet der er fokus på. Og det gælder egentlig for de fleste af de sliders man kan få.

Fyldet

Fyldet i denne slider er intet mindre end fantastisk. Det er tre forskelige slags ost, umiddelbart en blåskimmel, en brie og en parmesan, og så tre forskellige slags svampe, og en meget lækker trøffelmayo. Det hele går på en eller anden måde op i en større enhed.

Prisen

Prisen for en enkelt slider er 45 kr. Hvilket er lige i overkanten, når man ser på størrelsen af dem. Hvis du derimod køber tre sliders, så får du pommes frites og dyppelse med til ialt 119 kr. Hvilket klart er en favorabel pris. Men man skal lægge 30 kr. for en flaske cola.

Det kejserlige touch

Konceptet med sliders er fantastisk. Man kan prøve lidt forskelligt, eller man kan bestille 3 ens sliders, hvis det er det man er til. Under alle omstændigheder, så er det lækkert. Det eneste der kan sættes en finger på, er det faktum, at alt bliver pakket ind ‘to go’ også selvom at man spiser i restauranten. Det er lidt spild af papir. Og netop fordi det hele er pakket ind, så er sliderne heller ikke specielt præsentable, som det nok også fremgår af billedet. Men nu skal man ikke dømme bogen på omslaget, og der er ikke nogen tvivl om at de er vildt lækre.

 

Adressen

Du finder Sliders i enden af Nørrebrogade ned mod søerne.

Vores Mad-Lanista har været et smut omkring Sliders på Nørrebrogade, for at tage hul på erobringerne af deres ni forskellige sliders. Vi starter med deres #1: Tribble Truffle Cheese. Læs vores Mad-Lanistas mening lige her.  Bollen En meget blød brioche i stil med en gammeldags fødselsdagsbolle, danner rammen om alle sliders…

En miniburger må bide i stenbroen

Bollen - 9.5
Bøffen - 8.5
Fyldet - 10
Drikkelsen - 6.5
Prisen - 8
Et kejserligt touch - 7.5

8.3

Masser af ost og svampe er hvad der klassificerer denne lille burger. Men den er vildt lækker. Den kan klart anbefales.

8
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter


'#1: Tribble Truffle Cheese –
Sliders' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

©Burgerimperiet & ©2017 DESIGNafd. All rights reserved