360 Burger
– Skiburger – RF15

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Endnu en burger må se sig slået og denne gang var det en 360 Burger fra Skiburger på Indre plads. Læs her hvad vores Mad-Lanista synes om den.

Bollen

En meget lille bolle, uden specielt meget fylde, dog lidt grov, så man får lidt fibre. Og så er den rent faktisk lun, hvilket altid er rart. Men ellers er der ikke meget ved den.

Bøffen

Bøffen er den samme som i Snowboardburgeren, denne gang der den dog lidt mere kedelig end sidste gang. Den er lidt tør og mangler lidt krydderier.

Fyldet

Virkelig lækkert med lidt rösti i burgeren. De er meget sprøde, virkelig lækre, også selvom det tydeligt er købe-rösti. Men det gør bare at burgeren er meget mere mættende.

Der til er der også friskt grønt, og en creme fraise dressing der er meget fedtet. Hvilket faktisk er ganske fint.

Prisen

De 70 kr. man må slippe for denne burger er meget godt givet ud. Man får rigtig meget burger for pengene, og man står bestemt ikke tilbage med en følelse af, at man sagtens kunne spise en burger mere. Men kvaliteten af råvarerne er, som man kan forvente af en festivalburger. Så det må siges at være en ganske fin burger.

Det kejserlige touch.

Rösti’en er klart et hit. Den vinder hver gang. Den gør klart burgeren meget mere interessant. Den gør hele burgeren til et måltid i sig selv. Den kan klart anbefales.

Endnu en burger må se sig slået og denne gang var det en 360 Burger fra Skiburger på Indre plads. Læs her hvad vores Mad-Lanista synes om den. Bollen En meget lille bolle, uden specielt meget fylde, dog lidt grov, så man får lidt fibre. Og så er den rent…

En burger med lidt af det hele må se sig slået.

Bollen - 6.5
Bøffen - 5
Fyldet - 8
Prisen - 7.5
Et kejserligt touch - 5

6.4

En burger med masser af fylde, blandt andet med to rösti'er, bestemt noget vi kan anbefale, hvis man har tid til at vente i køen eller hvis man rammer Skiburger på det helt rigtige tidspunkt.

6
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter


'360 Burger
– Skiburger – RF15' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

©Burgerimperiet & ©2017 DESIGNafd. All rights reserved