#4: Little Miss Fatty – Sliders

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

[Note: Vi undskylder den lidt dårlige kvalitet af billederne, men det var sen aften da vores Mad-Lanista var forbi sliders, og belysningen i restauranten er ikke vildt god.]

Endnu en burger må falde for vores Mad-Lanista, da han var forbi Sliders. Denne gang er det en #4: Little Miss Fatty der står for skud. Læs hvad vores Mad-Lanistas synes om den, lige her. 

Bollen

En meget blød brioche i stil med en gammeldags fødselsdagsbolle, danner rammen om alle sliders på Sliders. Men den er perfekt hver gang.

Bøffen

En lille bøf der passer meget fint til bollens størrelse, men den kan også være meget svær at lave mindre. Den er gennemstegt, flammegrillet og meget fint krydret. Men igen, som med de andre, så er det ikek så meget bøffen der er i fokus. Det er mere fyldet man bør gå efter.

Fyldet

En tyk créme af bagte peberfrugter, lidt løg og chili og en smule mandler. Meget lækkert. Men der er ikke så meget smag i det. Det er meget mere almindeligt end noget af det andet man kan få i sin slider.

Prisen

Prisen for en enkelt slider er 45 kr. Hvilket er lige i overkanten, når man ser på størrelsen af dem. Hvis du derimod køber tre sliders, så får du pommes frites og dyppelse med til ialt 119 kr. Hvilket klart er en favorabel pris. Men man skal lægge 30 kr. for en flaske cola.

Det kejserlige touch

Konceptet med sliders er fantastisk. Man kan prøve lidt forskelligt, eller man kan bestille 3 ens sliders, hvis det er det man er til. Under alle omstændigheder, så er det lækkert. Det eneste der kan sættes en finger på, er det faktum, at alt bliver pakket ind ‘to go’ også selvom at man spiser i restauranten. Det er lidt spild af papir. Og netop fordi det hele er pakket ind, så er sliderne heller ikke specielt præsentable, som det nok også fremgår af billedet. Men nu skal man ikke dømme bogen på omslaget, og der er ikke nogen tvivl om at de er vildt lækre.

 

Adressen

Du finder Sliders i enden af Nørrebrogade ned mod søerne.

[Note: Vi undskylder den lidt dårlige kvalitet af billederne, men det var sen aften da vores Mad-Lanista var forbi sliders, og belysningen i restauranten er ikke vildt god.] Endnu en burger må falde for vores Mad-Lanista, da han var forbi Sliders. Denne gang er det en #4: Little Miss Fatty…

Endnu en miniburger bider i støvet

Bollen - 9.5
Bøffen - 8.5
Fyldet - 6
Drikkelsen - 6.5
Prisen - 8
Et kejserligt touch - 7.5

7.7

En lidt mere almindelig slider, meget lækker, det er ikke det, den er bare ikke så lækker som nogle af de andre man kan få.

8
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter


'#4: Little Miss Fatty – Sliders' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

©Burgerimperiet & ©2017 DESIGNafd. All rights reserved