American – Burger & Bun

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Vi sendte to Madgladiatorer ud for at erobre Burger & Bun’s American. Og det var bestemt deres anstrengelser værd. 

Bollen

Bollen er blød og lækker. Meget klassisk burgerbolle også selvom den er hjemmelavet. Som en burgerbolle nu skal være. Den laver ikke noget larm af sig.

Bøffen

En lækker bøf. Perfekt krydret. Og stegt pænt rosa. Passer godt til resten af burgeren.

Fyldet

Fyldet er super lækkert og mængde passer fint til burgeren. Lækker detalje med semi dry tomater og hjemmelavet agursalat. Mængden af dressing var også ydest tilpas. Stor ros for sammensætningen af burgeren!

Tilbehøret

Deres pommes frites er enormt lækre og sprøde. Endelig et sted, som kan tidberede deres pommes frites ordentligt. De er dog en kende for salte.

Dyppelsen

En virkelig lækker mayonaise er valgt som dyppelsen til pommes frites. Den er slet ikke som man kender den fra andre steder.

Drikkelsen

Burger & Buns tilbyder mange forskellige drikkevare. Det er super lækkert og et kæmpe plus, men deres størrelser på drikkevarene stemmer ikke overens med prisen. De er alt for små. Det kan godt være at de er økologiske men de er alt for dyre.

Prisen

En meget fin burger til prisen. Men de 200 kr. man slipper for et helt måltid er måske lige i overkanten. Men ikke nogen tvivl om at den er pengene værd.

Et kejserligt touch

Autentisk burger, økologisk og hjemmelavet hele vejen igennem. Det smager bare bedre og trækker klart op i kvaliteten. Klart en burger der er en kejser værdig.

 

Vi sendte to Madgladiatorer ud for at erobre Burger & Bun's American. Og det var bestemt deres anstrengelser værd.  Bollen Bollen er blød og lækker. Meget klassisk burgerbolle også selvom den er hjemmelavet. Som en burgerbolle nu skal være. Den laver ikke noget larm af sig. Bøffen En lækker bøf. Perfekt…

Vi erobrede to American på Burger & Bun

Bollen - 8.5
Bøffen - 9
Fyldet - 10
Tilbehøret - 8
Dyppelsen - 9
Drikkelsen - 6
Prisen - 8
Et kejserligt touch - 9

8.4

Klart en udsøgt burger. Meget lidt var der at sætte en finger på ud over prisen. Men sådan er det på Burger & Bun.

8
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter


'American – Burger & Bun' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

©Burgerimperiet & ©2017 DESIGNafd. All rights reserved