Aristo Burger – Aristo

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

En af vores Madgladiatorer bestilte en Aristo Burger som take-away en torsdag til frokost. Læs her hvad han synes om deres relativt dyre take-away burger.

Bollen

Der er ikke nogen tvivl om at bollen er hjemmelavet, men den er lavet med lidt durum, så den virker hurtig lidt sej. Desværre.

Bøffen

Her har de til gengæld ramt plet. En perfekt stegt bøf og den helt rigtige størrelse. Med en let grillsmag og masser af “grill-streger”. Den kunne dog godt virke lidt rød, men det skyldes at bøffen højst sandsynligt er lavet Sous Vide, så er den bare lidt mere rød end normalt.

Fyldet

Meget speciel salsa med blandt andet gulerodsstykker i, som komplimenterer det stærke med et sødt strejf. Der er naturligvis også bacon og ost i burgeren samt salat og friske tomater og syltede agurker. Meget lækkert.

Tilbehøret

Sprøde og gyldne hjemmelavede brede pommes frites. Klassisk tilbehør, perfekt sprødhed selv når det er take-away.

Dyppelsen

Muligvis byens bedste chillimayo. Den er hjemmerørt og helt perfekt krydret og fed. Så den smager af rigtig mayo. Den er virkelig, virkelig god

Prisen

Med en pris på 165 er det lige i den dyre ende, når man ser på, hvad man får for pengene. Og specielt når man tager i betragtning at det var take-away og til frokost. Så er den klart alt for dyr.

Et kejserligt touch

Her skal salsaen i burgeren nævnes. Den er virkelig god og ikke som man er vandt til at en salsa er lavet. Virkelig lækker og krydret. Klæder burgeren fantastisk godt.

En af vores Madgladiatorer bestilte en Aristo Burger som take-away en torsdag til frokost. Læs her hvad han synes om deres relativt dyre take-away burger. Bollen Der er ikke nogen tvivl om at bollen er hjemmelavet, men den er lavet med lidt durum, så den virker hurtig lidt sej. Desværre.…

Aristo burgeren måtte bukke under for imperiets magter

Bollen - 7
Bøffen - 8.5
Fyldet - 9
Tilbehøret - 8.5
Dyppelsen - 10
Prisen - 3.5
Et kejserligt touch - 8

7.8

En frokost take-away burger fra Aristo på Islands Brygge er en rigtig god burger. Det er der slet ikke nogen tvivl om. Men den er alt, alt for dyr.

8
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter


'Aristo Burger – Aristo' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

©Burgerimperiet & ©2017 DESIGNafd. All rights reserved