Vi anmelder landest burgere for at finde de bedste af slagsen

Asian Ambassador – Sliders

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Vores Mad-Lanista har denne tirsdag været forbi Sliders for at erobre denne måneds burger. En asiatisk inspireret slider med panko og mangochutney. Læs her hvad han synes om den.

Bollen

En meget blød brioche i stil med en gammeldags fødselsdagsbolle, danner rammen om alle sliders på Sliders. Den er normalt perfekt hver gang, men i dette tilfælde er den blevet lidt rigelig smattet på grund af mangochutneyen.

Kødet

Braiseret gris der er friteret med sesam og panko. I bund og grund friteret pulled pork. Det får en meget fint knassende konsistens med en let nøddeagtig smag fra den friterede sesam. Meget fint, men kunne godt bruge lidt salt.

Fyldet

Dertil kommer lidt mangochutney med ingefær, koriander og hvidløg, der mest af alt bare smager af mango. Det er egentlig okay, men det bliver meget hurtigt overvælgende. Men det hele holdes oppe af en klat grøn karry mayo, det giver hele slideren en ekstra smagnuance, der fint komplimenterer den søde mango.

Prisen

Prisen for en enkelt slider er 45 kr. Hvilket er lige i overkanten, når man ser på størrelsen af dem. Hvis du derimod køber tre sliders, så får du pommes frites og dyppelse med til ialt 119 kr. Hvilket klart er en favorabel pris. Men man skal lægge 30 kr. for en flaske cola.

Det kejserlige touch

Konceptet med sliders er fantastisk. Man kan prøve lidt forskelligt, eller man kan bestille 3 ens sliders, hvis det er det man er til. Under alle omstændigheder, så er det lækkert. Det eneste der kan sættes en finger på, er det faktum, at alt bliver pakket ind ‘to go’ også selvom at man spiser i restauranten. Det er lidt spild af papir. Og netop fordi det hele er pakket ind, så er sliderne heller ikke specielt præsentable, som det nok også fremgår af billedet.

Konceptet med månedens burger er klart noget vi er med på. Og vi vil derfor en gang om måneden bringe dig en anmeldelse af deres nye burger. Så det her er altså januar slideren på Sliders.

Adressen

Du finder Sliders i enden af Nørrebrogade ned mod søerne. Peblinge Dossering 2, 2200 København.

Vores Mad-Lanista har denne tirsdag været forbi Sliders for at erobre denne måneds burger. En asiatisk inspireret slider med panko og mangochutney. Læs her hvad han synes om den. Bollen En meget blød brioche i stil med en gammeldags fødselsdagsbolle, danner rammen om alle sliders på Sliders. Den er normalt…

en bid med asiatist må se sig slået

Bollen - 7
Grisen - 8
Fyldet - 8.5
Prisen - 8
Et kejserligt touch - 9

8.1

En lille burger med inspiration fra asien med masser af smagsnuancer, men måske en kende for meget mango, hvis man ikke er så glad for det, men gerne vil prøve noget nyt. Grisen er overraskende god, trods den mangler lidt salt.

8
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter


'Asian Ambassador – Sliders' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

©Burgerimperiet & ©2017 DESIGNafd. All rights reserved