Bacon cheeseburger – The Burger Shack

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

På vores lille burgereventyr i Pinsen i Aarhus, stod den på en hel masse forskellige burgere. En af dem var denne baconcheeseburger fra The Burger Shack. Klart ikke sidste gang vi besøger dem. Læs her under vores anmeldelser af deres baconcheeseburger menu til blot 90 kr.  

Bollen

En meget fin bolle. Den er en lille smule smattet, men brandet med deres logo, ala det Cock’s and Cows gør i København. Et meget fint touch.

Bøffen

En lidt lille bøf, men man kunne klart smage flammerne fra grillen. Den er stegt meget fint medium.

Fyldet

Et stort salatblad, en skive tomat, lidt pickles, lidt hakkede løg, en skive ost og en masse dressing og ketchup, så er grundlaget for en god burger lagt. Dertil er der så for 5 kr. ekstra lidt sprød bacon.

Tilbehøret

Her fejler oplevelsen så lidt… Selvom pommes fritesene er fint krydrede, både med salt og friskt timian, så er de stadig noget kedelige.

Dyppelsen

Der er en masse forskellig ”tag selv” dyppelse, men vil man have noget lidt mere eksotisk, så kan vi godt stå inde for deres estragonmayo. Den er lækker, luftig og cremet.

Drikkelsen

En dåsecola er nu en gang hvad sådan en er.

Prisen

90 kr. for en burger af en fornuftig størrelse, en masse pommes frites og en dåsecola er en ganske fair pris, selv i Aarhus.

Det kejserlige touch

Konceptet er meget fint. Det er meget i stil med det man kender fra Tommi’s Burger Joint i Københvan (og i skrivende stund også snart i Jægergårdsgade i Aarhus). De går ind for mindre madspild og proklamerer, at de kun benytter de bedste økoråvarer. De har helt klart fat i den lange ende. Men… Der er meget røg i restauranten fra det flammegrillede bøffer, så man lugter meget af røg når man går der fra. Og så løb de tør for dåsecolaer, hvilket ikke burde være muligt.

Adressen

Du finder The Burger Shack på Frederiksgade 39, 8000 Aarhus C

På vores lille burgereventyr i Pinsen i Aarhus, stod den på en hel masse forskellige burgere. En af dem var denne baconcheeseburger fra The Burger Shack. Klart ikke sidste gang vi besøger dem. Læs her under vores anmeldelser af deres baconcheeseburger menu til blot 90 kr.   Bollen En meget fin…

En burger joint bruger bider i støvet

Bollen - 8
Bøffen - 9
Fyldet - 8.5
Tilbehøret - 6.5
Dyppelsen - 8
Drikkelsen - 6.5
Prisen - 9
Et kejserligt touch - 7.5

7.9

Klart en af byens bedste burgere, ingen tvivl om det. Og til en yderst fair pris. Pommes frites kunne have været bedre, men burgeren er klart i topform.

8
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter


'Bacon cheeseburger – The Burger Shack' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

©Burgerimperiet & ©2017 DESIGNafd. All rights reserved