Baconcheeseburger
– Haché Gourmet Burgers – RF15

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Alle snakkede om at de var trætte af de grove burgerboller, som bliver brugt rundt omkring på de forskellige burgerrestauranter, så vi kastede os ud til City Center Øst på dette års Roskilde Festival, for at erobre en af deres burgere. Læs anmeldelsen af deres Baconcheeseburger her under. 

Bollen

En yderst kedelig købebolle, der mest af alt ligner dem man får i Netto. Bestemt ikke noget at skrive hjem om. Den er meget tør, og ser slet ikke ud som om at den er blevet ristet. Ingen succes.

Bøffen

En meget overstegt bøf, klasisk for en festivalburgere, uden så meget smag. Den havde en fin størrelse, men der er ikke meget andet at sige om det.

Fyldet

Her finder man trods alt lidt kvalitet. Flere skiver sprød bacon udgør toppingen sammen med den klassiske skive cheddar. Det er meget fint. Men de syltede agurker er ikke noget ved, og virker meget købe-agtige. Og så er der selvfølgelig også lidt icebergsalat og en tomat.

Prisen

55 kr. slipper man for denne burger. Den overrasker ikke på nogen måde. Nærmere tværtimod. Man skal gå efter Haché hvis man er i nærheden og trænger til en billig burger. Men den er næsten ikke pengene værd.

Det kejserlige touch

Det er svært at finde noget positivt at sige om denne burger. Jo baconen er sprød, men det er også det eneste der er at sige om denne burgere.

Alle snakkede om at de var trætte af de grove burgerboller, som bliver brugt rundt omkring på de forskellige burgerrestauranter, så vi kastede os ud til City Center Øst på dette års Roskilde Festival, for at erobre en af deres burgere. Læs anmeldelsen af deres Baconcheeseburger her under.  Bollen En…

Endnu en Haché burgere må se sig slået

Bollen - 2.5
Bøffen - 4
Fyldet - 3.5
Prisen - 5.5
Et kejserligt touch - 2.5

3.6

Så prøver vi lige en Haché burger igen. Og denne gang på RF15, men det er bestemt ikke prangende. Der er bestemt ikke meget gourmetburger over den. Mere pap-grill-burger. Kan ikke just anbefales, hvis du vil have en lækker burger.

4
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter


'Baconcheeseburger
– Haché Gourmet Burgers – RF15' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

©Burgerimperiet & ©2017 DESIGNafd. All rights reserved