Baconchesseburger
– Juicyburger – RF15

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Endnu en Baconcheeseburger må se sig slået på dette års Roskilde Festival. Denne gang er den fra Juicyburger inde i Food Court. Læs vores Mad-Lanistas anmelde af den her.

Bollen

De bruger den sammen surdejs burgerbolle i Food Court som deres burgerjoint i Kødbyen i København. Men den er opvarmet i en ovn med damp, så den er sådan lidt underlig blød, og desværre ret sej.

Bøffen

En meget fin bøf. Den har en meget fin størrelse, og er meget fint krydret. Men måske lidt for gennemstegt. Men meget tæt på at være perfekt, når man tager forholdene i betragtning.

Fyldet

Lækkert med noget andet end den klassiske icebergsalat. Og så er baconen her, i modsætning til den burger vi anmeldte inde fra kødbyen, meget meget sprød. Den er mere i stil med stegt flæsk. Meget lækkert.

Noget der er knap så lækkert er osten, den smager egentlig okay, men den er slet ikke smelte, fordi det hele går så stærkt. Men det er vel, hvad man kan forvente, når det er frisk lavet.

Prisen

55 kr. for en standard burger, og 20 kr. ekstra for bacon og ost. Prisen er den samme her som inde i kødbyen, så det er vel som sådan som det skal være. Men 75 kr. for en festivalburger er lidt i overkanten.

Det Kejserlige Touch

Det er meget lækkert med en burger af lidt højere kvalitet, også selvom at den så koster lidt mere. Og den er meget tæt på at være lige så lækker som den man får inde i Kødbyen. Men ikke helt.

Endnu en Baconcheeseburger må se sig slået på dette års Roskilde Festival. Denne gang er den fra Juicyburger inde i Food Court. Læs vores Mad-Lanistas anmelde af den her. Bollen De bruger den sammen surdejs burgerbolle i Food Court som deres burgerjoint i Kødbyen i København. Men den er opvarmet…

Endnu en baconcheeseburger må bide i støvet

Bollen - 5.5
Bøffen - 6.5
Fyldet - 7.5
Prisen - 6.5
Et kejserligt touch - 5.5

6.3

En meget lækker burger fra Juicyburger inde i Food Court. Den kan sagtens anbefales, hvis man er forberedt på at betale lidt mere end normalt for sin festivalburger.

6
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter


'Baconchesseburger
– Juicyburger – RF15' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

©Burgerimperiet & ©2017 DESIGNafd. All rights reserved