Beef & Burger

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

En lørdag eftermiddag er vores Mad-Lanista og en Madgladiator forbi Beef & Burger på Østerbro i København. Læs anmeldelsen af restauranten her under.

Beef&Burger_lokalerne

STEMNINGEN OG LOKALERNE

Restauranten ligger er i et lille lokale med meget højt til loftet, indrettet med nogle meget fine rustikke møbler. På væggene hænger der retro-emalje-skilte med forskellige reklamer for cola og lignende.

Man kan sagtens fornemme at de har en ide om deres look, men der er nogen få stede hvor det halter lidt, for eksempel i form af den radiokanal, der hvert 5. minut blæser reklamer ud i hele lokalet.. Men de gør klart et forsøg og det skal der være points for.

Og så skal det lige nævnes at de på deres toiletter har små frottéhåndklæder. Et meget fint touch.

SERVICEN

Tjenerne er meget flinke, nærmest så flinke så de bliver en undskyldning for dem selv. Men ikke desto mindre, så yder de en god service. De spørge indtil om man ønsker postevand (som er gratis) eller kildevand. Men der bliver ikke spurgt ind til hvorvidt alt er som det skal være eller andet.

Der går også lidt længere tid end normalt, fra der bliver bestil til burgeren kommer. Det er lidt ærgeligt, specielt når man tænker på der kun er vores to udsendte og fem andre. Så det er ikke fordi kokken har travlt.

Beef&Burger_Menu

MENUEN

Hos Beef & Burger er menuen meget lang, med et hav af burgere, bøffer, sandwiches og salater, så der er klart noget for en hver smag. Og det er alt sammen til meget fornuftige priser.

ET KEJSERLIGT TOUCH?

Der er virkelig forsøgt at ramme en meget landelig rustik stemning men radiokanalen som det bliver spillet ødelægger det hele lidt. Det er for højt og der er reklamer.

En lørdag eftermiddag er vores Mad-Lanista og en Madgladiator forbi Beef & Burger på Østerbro i København. Læs anmeldelsen af restauranten her under. STEMNINGEN OG LOKALERNE Restauranten ligger er i et lille lokale med meget højt til loftet, indrettet med nogle meget fine rustikke møbler. På væggene hænger der retro-emalje-skilte med forskellige reklamer…

En Beef & Burger restaurant må se sig slået af imperiets magter

Stemningen/lokalerne - 6.5
Betjeningen - 7
Menuen - 7.5
Et kejserligt touch - 5.5

6.6

En lille hyggeligt sted med god service og en masse relativt billige burgere. Men ikke just de gourmet burgere som man bliver lovet.

7

Du finder Beef & Burger på Masnedøgade på Østerbro i København. Læs mere på deres hjemmeside

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter


'Beef & Burger' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

©Burgerimperiet & ©2017 DESIGNafd. All rights reserved