BioMio

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Vi har sendt vores Madgladiator et smut i Kødbyen i København, for at se på hvad det der BioMio er for en størrelse. Læs med her hvad han synes om stedet. 

BioMio Køkkenet

Stemningen og Lokalerne

En hurtig tur på BioMio, blev til mere end bare en burger, da stedet også har meget andet spændende på menuen udover en burger, alt sammen 100% økologisk. Vores Madgladiator ankommer til BioMio kl. 19 en søndag aften. Han bliver taget godt i mod og placeret ved vinduet, hvor der er fin udsigt til Halmtorvet og på den anden side kan man holde øje med det store åbne køkken. Køkkenet er fint og rent og kokkene er glade.

Det er et stor sted, med plads til rigtig mange mennesker. Indrettet med nogle meget interessante lamper, små træer i vinduerne og god plads på bordene.

Servicen

Vores Madgladiator bliver taget godt i mod og bliver sat ved vinduet og får menukort. Tjenerne er opmærksomme og meget venlige. Som det første bestilles der lidt snacks, røget mandler og oliven, og de kommer med det samme og holder hele aftnen.

BioMio Menukortet

Menuen

Et rigtig godt menukort, meget klassisk. De tilbyder lidt forskellige snacks, seks forretter, seks hovedretter og 5 desserter inkl. ost. Og et fint kort med diverse drikkevare, økologiske vine, øko sodavand og øl. De kunne dog godt nævne hvor de får deres spiritus fra, bare for den nysgerrige læser.

Et kejserligt touch?

Et interessant sted med en meget afslappet stemning på kanten af “Hipster-land”. Der er meget hyggeligt og de tilbyder noget for en hver smag, men der er desværre ikke meget kejserligt over det. De skal dog have lidt for at slå et slag for økologien.

Vi har sendt vores Madgladiator et smut i Kødbyen i København, for at se på hvad det der BioMio er for en størrelse. Læs med her hvad han synes om stedet.  Stemningen og Lokalerne En hurtig tur på BioMio, blev til mere end bare en burger, da stedet også har…

Et sted mere tilføjet til imperiet

Stemningen/lokalerne - 8
Betjeningen - 8
Menuen - 8.5
Et kejserligt touch - 7

7.9

BioMio er et hyggeligt sted på grænsen af Kødbyen i København. Det er lidt dyrt, men de er til gengæld også 100% økologiske.

8

Du finder BioMio i Kødbyen i København. Læs mere på deres hjemmeside

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter


'BioMio' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

©Burgerimperiet & ©2017 DESIGNafd. All rights reserved