Burger – Bistro Royal

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Vi havde sendt en Madgladiator ud for at erobre den lille, men meget fine Grill Royal Burger. Læs med her, hvad han synes om den.

Bollen

Bollen, som må betegnes som en US-style hjemmelavet bolle var en lille smule kedelig, men dog med en okay sød smag. Den gjorde ikke det store væsen af sig.

Bøffen

Den grillede bøf af hakket oksekød havde en fin smag af grill, og var fint smagt til. Dog var den måske lidt for gennemsnitlig. Den kunne sagtens genskabes hjemme på havegrillen.

Fyldet

Der var rigtig mange gode til i burgeren. Ting som man forventede, tomat, salat og en syltet agurk, men Vesterhavs osten god lige det hele et lille twist. En rigtig god ostesmag og en lækker smag af sennep satte tydeligt sit præg på burgerens smag.

Tilbehøret

Der manglede ikke gyldne og sprøde pommes frites til burgeren. Tværtimod. De var fyldige i smag og let rustikke.

Dyppelsen

Der blev serveret en skål ketchup og en skål mayo til burgeren. Måske ikke det mest originale eller interessante. Men der var desværre ikke noget alternativ på menuen.

Drikkelsen

Den udsendte Madgladiator valgte en Ginger Beer til sin mad. Den blev serveret i en dåse uden is, hvilket måske ikke helt var de 40 kr. værd. Men den ekstra vand var dog gratis.

Prisen

Prisen på 100 kr. for burger med pomfritter er en meget fornuftig pris, når man ser på den gode betjening, hurtig servering og den ganske fine mad. Så der er klart kvalitet for pengene, dog er drikkevarerne måske lige i den dyre ende.

Et kejserlig touch

Mad gladiatoren fandt ikke noget som var ud over hvad han havde forventet. Desværre. Men det var ikke sidste gang han fik en Grill Royal Burger.

Vi havde sendt en Madgladiator ud for at erobre den lille, men meget fine Grill Royal Burger. Læs med her, hvad han synes om den. Bollen Bollen, som må betegnes som en US-style hjemmelavet bolle var en lille smule kedelig, men dog med en okay sød smag. Den gjorde ikke…
Bollen - 6
Bøffen - 7
Fyldet - 7
Tilbehøret - 8
Dyppelsen - 6
Drikkelsen - 5
Prisen - 9
Et kejserligt touch - 0

6

6
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter


'Burger – Bistro Royal' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

©Burgerimperiet & ©2017 DESIGNafd. All rights reserved