Vi anmelder landest burgere for at finde de bedste af slagsen

Black Burger –
KOA Bar & Grill

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Så fandt vores Mad-Lanista endelig en sort burger. Og en virkelig lækker en af slagsen. Det er en af de få sorte burgere i Danmark.Men læs her under anmeldelsen af Black Burger fra KOA Bar & Grill. 

Sig endelig til, hvis du kender et sted der har en sort burger. Så vil vi meget gerne kende til det. 

Bollen

En brioche bolle med vegetabilsk kul, til at gøre den helt sort. Det er en meget speciel oplevelse at spise den, for den smager slet ikke som man forventer af en sort burger bolle. Den smager præcis som en lækker brioche gør. Virkelig lækkert. Man kan tydeligt smage sødmen og smørret i bollen.

Bøffen

En fint stor bøf, stegt til perfektion. Den mangler muligvis en lille smule salt, men ellers sidder den lige i skabet. Den har en meget fin størrelse i forhold til burgerbollen og en god tykkelse.

Fyldet

Vildt lækkert fyld. En lidt kedelig cheddar ost, men ellers lækre karameliserede løg, et meget sprødt stykke hjertesalat og så et par sprødstegte skiver krydret prosciutto. Virkelig virkelig lækkert. Og så lidt hjemmelavet mayo og noget tomatkompot lige til at smøre burger bollen med.

På siden ligger der en frisksyltet agurk, som lige kort er stegt på grillen. Den smager helt fantastisk.

Tilbehøret

Som tilbehør til burgeren er der en skål tripple fried fries. Fantastisk sprøde og gyldne og tilpas salte. Meget lækkert. Og mængden passer mere eller mindre perfekt.

Dyppelsen

En meget lækker hjemmelavet chilimayo som også er at finde i brugeren. Den smager virkelig lækkert uden at være for stærk. Helt perfekt til de ellers fede pommes frites.

Drikkelsen

Efter som vores Mad-Lanista har indgået dette årtis dummeste væddemål og derfor ikke må drikke alkohol de næste tre år, så bestiller han en flaske Pellegrino. Der er ikke nogen overraskelser her. Og en koster 50 kr. for 75 cl. Det er rimelig standard.

Prisen

En samlet pris for sådan et måltid ligger på 210 kr. Det er måske lidt i overkanten for, hvad man normalt ville betale for en burger, men i dette tilfælde er pengene virkelig givet godt ud. Men det er stadig lidt dyrt.

Det kejserlige touch

En sort burger er bestemt ikke noget man ser hver dag. Så når chancen byder sig så, er det med at gribe den. Og den er virkelig også lækker. Og der skulle efter sigende ikke være noget farligt ved dette pragt-eksemplar af en sort burger.

Og så er der ekstra points for de virkeligt lækre råvarer. En meget lækker burger.

Adressen

Du finder KOA Bar & Grill i hjertet af Indreby i København.

Så fandt vores Mad-Lanista endelig en sort burger. Og en virkelig lækker en af slagsen. Det er en af de få sorte burgere i Danmark.Men læs her under anmeldelsen af Black Burger fra KOA Bar & Grill.  Sig endelig til, hvis du kender et sted der har en sort burger.…

En sort burger bider i brostenene

Bollen - 10
Bøffen - 8.5
Fyldet - 9
Tilbehøret - 10
Dyppelsen - 8.5
Drikkelsen - 7
Prisen - 7.5
Et kejserligt touch - 10

8.8

En skål helt fantastiske pommes frites. En klat lækker krydret hjemmelavet mayo. En virkelig lækker burger, med masser af smag, der så tilmed også er sort.

9
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter


'Black Burger –
KOA Bar & Grill' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

©Burgerimperiet & ©2017 DESIGNafd. All rights reserved