Burgerimperiet-i-tal

Burgerimperiet i tal

2015 var året hvor Burgerimperiet opstod. Mere præcist den 23. marts launchede vi hjemmesiden, så hele Danmark kunne se hvor man kunne få de bedste burgere. Siden da er der sket rigtig meget. Men vi har stadig mange bugere der skal erobres, så vi er ikke på nogen måde færdig endnu. Og så længe burgerboblen er over os, og der stadig åbnes nye burgerrestauranter, så bliver vi heller ikke færdig i den nærmeste fremtid.

På billedet her under har vi samlet lidt tal for Burgerimperiets udvikling siden den 23. marts. Meget er sket og meget vil ske i fremtiden. Så det er med at hænge på. Enten på de sociale medier, gennem vores sprit nye nyhedsbrev eller på burgerimperiet.dk.

Burgerimperiet-i-tal

Men som nævnt er dette jo blot starten. Der kommer til at ske mange flere ting i 2016. Måske enda de første spadestik til vores erobring af resten af verden. Hvem ved. Vi har i hvert tilfælde “kollegaer” i både Norge og Sverige som trækker i os. Så det er meget muligt at vi, igennem Burgerimperiet, endnu en gang får et samlet Skandinavien men en fælles enehersker, BURGERIMPERIET! Men meget mere om det i 2016.

Ind til da…

så husk at du kan følge os på Facebook og Instagram.
Og som noget nyt nu også vores nyhedsbrev. Du kan tilmelde dig lige her. Her vil du en gang om måneden få nyheder fra ‘the land of burgers’ i form af anmeldelser, events, konkurrencer og meget mere. Vi er lige startet med det, så i takt med at vi får det udviklet, så vil der komme til at ske mere om mere på den front. Det er også en af de nye ting som vil blive udviklet igennem 2016.


Tagged: ,


'Burgerimperiet i tal' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

©Burgerimperiet & ©2016 DESIGNafd. All rights reserved