#1_Sliders

Den bedste burger får du hos… Sliders

Den var en kort, men yderst intensiv, burgerbattle som iByen netop har afholdt. En masse mennesker stemte men i slutspurten tog Sliders over og viste hvem der bestemte.

Over 10.000 mennesker deltog i iByens lille battle om hvem der laver den bedste burger i København. iByen opstillede 17 burgere/restauranter, steder som vi klart kan stå inde for i denne sammenhæng. Og så var det op til iByens læssere at stemme på, hvem de synes laver den bedste burger.

Det lå meget tæt, og da vi tjekkede situationen den anden dag var det da også Tommi’s Burger Joint, der lå forrest i kampen. Men i slutspurten tog Sliders på Nørrebrogade føringen, og vandt det hele. Sliders løb af med 20% af stemmerne og Tommi’s måtte “nøjes” med 18%.

Det der klart er mest imponerende ved denne lille dyst, hvor der ikke var nogen der kunne vinde andet end æren, er klart det faktum, at iByen på blot 5 dage mønstrede 10.000 mennesker og deres stemmer. Det er blot med til at bevise, at selvom burgerboblen har været over os længe, så har folk stadig en mening om hvad en god burger er.

Et kæmpe tillykke til Sliders med denne sejr skal der lyde. En sejr vi bestemt synes er fortjent, bestemt når man så på hvem man ellers kunne stemme på.

Resultatet af de ca. 10.000 stemmer blev som følger:

1: Sliders
2: Tommi’s Burger Joint
3: Vesterbros Originale Burgerrestaurant
4: Halifax
5: Greasy Spoon
6: Grillen Nørrebro
7: Juicy Burger
8: Cock’s & Cows
9: Retour
10: Sokkelund
11: Kødbyens Deli
12: Salon 39
13: Mash
14: Burger & Bun
15: Haché
16: Café Gavlen
17: Pixi/Taxa/Auto

Hvad synes du, var det den rigtige der vandt? Hvordan ser din top 5 ud?'Den bedste burger får du hos… Sliders' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

©Burgerimperiet & ©2016 DESIGNafd. All rights reserved