Tommi's-Burger-Joint_Burger2

Den bedste burger iByen

Det går helt amok for tiden. Først shawarma battle på nørrebro, så Danish Take Away Awards 2015 af JUST EAT og så nu “Den bedste burger iByen” af Politiken.

Nu er det Politikens iByens tur til at lave en lille burgerbattle. Du kan stemme på det sted der laver din favorit burger og derved indstille restauranten til den bedste burger iByen.

Det er ikke fordi, at der er nogen der kan vinde andet end æren, men det skal ikke stoppe Politiken fra at finde byens bedste burger.

iByens madanmeldere stiller et hold på ialt 17 steder, der ifølge dem, laver de bedste burgere i København. Men så er det op til dig at stemme på den restaurant du synes skal vinde. Hvis du også vil kaste en stemme på din yndlings burger, så er det ind på iByen.dk og sørg for at kaste din stemme inden det er for sent.

I skrivende stund er det Tommi’s Burger Joint i Kødbyen, der står til at vinde, hvilket vi sagtens kan følge folket i. Men der er bestemt også andre lækre steder på listen. Så hvis du ikke synes Tommi’s skal vinde, så skynd dig ind og stem.

iByen har dog glemt at skrive hvornår de finder vinderen. Men vi skal nok holde jer opdateret her på bloggen når de har afgjort slaget.'Den bedste burger iByen' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

©Burgerimperiet & ©2016 DESIGNafd. All rights reserved