Hwy55 konkurrencen

Five Five Challenge – Hwy55

Denne tirsdag aften løb Hwy 55’s første “Five Five Challenge” på Hovedbanegården i København af stablen. Seks mand stiller til start. Hvor mange mon gennemfører. 

Seks mand – seks kæmpe burgere

Man kommer ind af hovedindgangen på Hovedbanegården og netop som man træder ind i den store sal, mødes man af en flok mennekser som står og råber og klapper. Hvis man maser sig igennem de fremmødte, spotter man oppe på et podie en broget flok på seks mand med hver deres kæmpe burger.

Hwy55 five five challenge burgeren

For at vinde konkurrencen skal man fortære denne kæmpe burger (1,5 kg. kød), en håndfuld pommes frites og 0,8 L cola på mindre end 30 minutter. Den nuværende rekord lyder på godt 26 minutter, der er sat af en gut fra Vejle, men det vil vise sig, at denne rekord ikke skulle slået i denne anledning.

Hwy55 Deltagerne

De seks mand gjorde en god indsats og et kort øjeblik så det ud som om, at rekorden vil blive slået. Men efter 25 minutters intensiv burger fortærelse, gik luften lidt af ballonen og deltagernes bidder blev mindre og mindre. Til sidst løb tiden desværre ud, uden at nogle af deltagerne havde spist og drukket det hele. Men der blev dog kåret en vinder, som var den deltager der havde spist mest. Han modtof et årskort til Hwy55 restauranten på Hovedbanegården.

Der er indtil nu kun to personer der har formået at tømme tallerknen inden for de 30 minutter. Så det havde være fedt med endnu en, i forbindelse med den første challenge på Hovedbanegården. Men det var ikke tilfældet.'Five Five Challenge – Hwy55' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

©Burgerimperiet & ©2016 DESIGNafd. All rights reserved