Wooden-plate_1500px2

Fødselsdagskonkurrence

Så er det blevet fødselsdagstid og vi har gaver til dig. Vi har talt med nogle forskellige folk på den danske burgerscene, og vi har været så heldige at nogle af dem rent faktisk ville sponsorere nogle gavekort til vores trofaste følgere. Derfor er det blevet konkurrence tid.

Det du kan vinde…

… er ét gavekort til Cock’s & Cows eller YOBurgeri København eller WeDoBurgers i Aahurs. Præmier til en samlet værdi over 700kr.

Jamen hvornår?

Konkurrencen løber fra idag, den 19. marts og lukker d. 26. marts kl 22.00. Vinderen findes ved tilfældig lodtrækning blandt alle svarere. Vinderne offentliggøres på Facebooksiden og får besked på mail kl 12 den 27. marts – så husk at holde øje med din email indbakke!

Her kommer spørgsmålet så!

Det er helt lige til. Hvilket sted vil du helst vinde gavekort til? Cock’s & Cows eller YOBurger i København eller WeDoBurgers i Aarhus? Det er helt op til dig.

Du kan nu ikke længere deltage i konkurrencen. Vi har skrevet ud til alle vinderne. Kæmpe tillykke til dem alle fem.

Ved deltagelse i konkurrencen tilmelder du dig samtidig vores nyhedsbrev. I nyhedsbrevet finder du masser af nye burgeranmeldelser, burger-news og konkurrencer – og bare rolig: Vi spammer dig ikke. Hvis du, mod forventning, skulle være generet af vores nyhedsbrev kan du til enhver tid afmelde dig i bunden af nyhedsbrevet.

Hvad er så reglerne…

Officielle regler for Burgerimperiets konkurrence – ved deltagelse i konkurrencen accepterer du følgende vilkår:

1. ARRANGØR

Burgerimperiet, København, Danmark

2. HVEM MÅ DELTAGE?

For at deltage i konkurrencen skal du være minimum 18 år og have folkeregisteradresse i Danmark. Madgladiatorer og andre fra Burgerimperiet kan ikke vinde i konkurrencen.

3. HVORDAN DELTAGER DU?

Du deltager ved at udfylde formularen og derved svare på ovenstående spørgsmål. Du kan kun deltage en gang pr. email adresse. Dobbelte deltagelse vil medføre eksklusion fra konkurrencen.

Ved deltagelse i konkurrencen tilmelder du dig samtidig vores nyhedsbrev. I nyhedsbrevet finder du masser af nye burgeranmeldelser, burger-news og konkurrencer – og bare rolig: Vi spammer dig ikke. Hvis du, mod forventning, skulle være generet af vores nyhedsbrev kan du til enhver tid afmelde dig i bunden af nyhedsbrevet .

4. VINDERE

Vinderne trækkes den 26. marts kl. 22:00 og kontaktes pr. email kl. 12:00 den 27. marts.

Vinderne findes ved tilfældig lodtrækning og kontaktes direkte igennem den email som oplyses i formularen.

5. PRÆMIE

Der er ialt 5 præmier.

Der er to gavekort til Cock’s & Cows i København, hver til en værdi af 150 kr.
Der er et gavekort til en Double YOBURGER Menu og en YOPORTOBELLO Menu fra YOBURGER i København til en værdi på 208 kr.
Vi har to gavekort til WeDoBurgers i Århus, hver til en værdi af 110 kr. svarende til en double cheeseburger menu m. bacon.

Præmien kan ikke ombyttes til kontanter. Præmien modtages efter bekræftelse af første kontakt.

6. HÅNDTERING AF PERSONOPLYSNINGER

Burgerimperiet håndterer dine oplysninger i overensstemmelse med persondataloven.

7. ANSVAR OG RETTIGHEDER

Burgerimperiet forbeholder sig retten til at ændre i konkurrencens vilkår, samt at stoppe konkurrencen uden varsel. Ved mistanke om snyd forbeholder Burgerimperiet sig retten at ekskludere deltagere uden varsel. Burgerimperiet frasiger sig et hvert ansvar for:

  • Direkte, indirekte eller utilsigtet tab, der er forårsaget af brug af denne formular.
  • Virus eller anden skade på brugerens computer som følge af brug af ovenstående formular – herunder flytning af materiale, lyd billeder, tekst og video fra denne side.

Burgerimperiet bærer intet ansvar for eventuelle trykfejl og utilsigtede misforståelser i forbindelse med konkurrencen.'Fødselsdagskonkurrence' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

©Burgerimperiet & ©2016 DESIGNafd. All rights reserved