Grafik af Hiphop & Burgers

Hiphop & Burgers

Så er det i dag at den frivillige forening, Aarhus Kultur Musik, arrangerer Hiphop & Burgers 2.0 i Kulturhus for unge i Aarhus. 

De har booket et meget fint line up af rappere, og til at give lidt ekstra stemning langer de også billige burgere og drinks over disken. Det hele starter kl 17 og du kan opleve alt musiken for blot 20 kr. (Læs det fulde line up deres facebook event)

For de hurtige er der gratis øl mellem 17 og 18, så længe lager haves (de har afsat ti kasser til det).

Det vi synes klart er mest spændende er den favorable pris de har sat på brugerne, nu har vi ikke smagt dem. Til en pris på 30 kr. så er det begrænset hvad man kan forvente, men det skal ikke stoppe os fra at forvente noget lækkert. For eftersom det er anden gang dette arrangement løber af stablen, så de må efter hånden kune lave nogle lækre burgere. Ellers laver man vel ikke en anden runde.

Så er du i omegnen af Aarhus her til aften og er du til burger og hiphop, så tjek det ud. Du finder Kulturhus for Unge på Hjortensgade 23 i Aarhus.

Og skulle du nu have tid til at kigge forbi, så smid lige lidt billeder på Instagram, så vi, om ikke andet, kan se hvordan deres burgere ser ud. Og smid gerne #burgerimperiet på, så er det lettere for os at finde 🙂

(Grafik af Hiphop & Burgers)'Hiphop & Burgers' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

©Burgerimperiet & ©2016 DESIGNafd. All rights reserved