Hvorfor en blog?

Ved siden af alle anmeldelserne har vi besluttet at vi gerne vil bringe dig en masse nyheder fra burgernes verden. Og for at det ikke skulle tage for meget fokus fra burgerne har vi startet en blog her på blog.burgerimperiet.dk

Denne blog giver os helt nye muligheder for at komme ud til dig som elsker burgere. Dig som vil være sikker på at du ved hvor det nye og smarte sted ligger, eller dig der blot vil vide hvornår der sker noget nyt på burgermarkedet i din by. Alt det er ting som du vil kunne finde her på bloggen.

Vi vil bestræbe os på at bringe burger-news om for eksempel nyåbnede burgerrestauranter rundt om i Danmark, burger events, konkurrencer og meget meget mere. Alt sammen for at du ikke går glip af en fantastisk burgeroplevelse.

Selvom vi efterhånden er ret mange mennekser, så har vi stadig brug for din hjælpe. Har du en nyhed som du synes vi mangler at bringe, så skal du endelig bare skrive til os på kontakt[a]burgerimperiet.dk, så skal vi nok kigge på det. Om det så er en burger på det lokale marked som man skal gå efter eller om det er en stor koncern der åbne en ny restaurant, så skal resten af Danmark ikke snydes for det. Og det er lige netop derfor vi har startet denne blog.

Vi håber i vil tage godt imod den.

Hilsen

Burgerimperiet

Al magt til burgeren

©Burgerimperiet & ©2016 DESIGNafd. All rights reserved