GrowYourMo_Blog

Movember X Burgerimperiet

Så er det nu det sker. En hel måned hvor mænd over hele verden vil lade deres overskæg gro i en hel måned, for at sætte fokus på en virkelig god sag. Og vi i Burgerimperiet vil meget gerne hjælpe med til at sætte ansigt på dette problem. Hjælp os ved at joine vores team.

Aldrig som før…

I år ser man virkelig mange steder som har sat fokus på netop denne sag her i Movember måned. Aldrig har der været så mange som i år. Man ser det nærmest alle steder.

Selvfølgelig er der fokus på Movember hos frisører og barberer rundt omkring. Men selv Metroselvskabet har taget dette Movember fænomen til sig og sat plakater op i alle metrotogene, hvor de har prøvet at beskrive de forskellige bydele ved hjælp af forskellige typer overskæg. Et meget flot bud på en Movember promovering, og ikke mindst meget morsom, i den bedste Movember ånd.

Hvad gør vi…

Vi hos Burgerimperiet sætter også fokus på mænds sundhed. Og derfor har vi blandt andet ladet overskægget gro på tværs af alle digitale platforme. Men det er ikke det hele. For en ting er at sætte fokus, noget andet er rent faktisk at gøre en forskel. Derfor har vi startet en indsamling gennem Movember Foundation, hvor vi vil opfordre folk til at lave en donation, så vi sammen kan gøre en forskel. Om ikke andet så kan du blot joine vores team, så vi sammen kan vise hvor vilde Burgerimperiets læsere er.

Læs meget mere om Movember på Movember.com. Og du finder vores Movember X Burgerimperiet indsamling lige her.


Tagged: ,


'Movember X Burgerimperiet' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

©Burgerimperiet & ©2016 DESIGNafd. All rights reserved