HowToMo_blog

Nyd din burger med overskæg og omtanke

– Burgerimperiet slår et slag for Movember foundation.

Movember handler om at øge bevidstheden, omkring nogle af de mest alvorlige sundhedsproblemer som påvirker mænd, heriblandt prostata- og testikelkræft samt fysisk inaktivitet. Anmeldersitet Burgerimperiet er ansvaret bevidst, og lader overskægget gro på tværs af de digitale platforme for at støtte op om arbejdet med at give mænd et længere, sundere og lykkeligere liv.

Forståelsen af et mandigt måltid er sjældent ensbetydende med et sundt måltid, og en stor bloddrypende burger er ingen undtagelse. I anledningen af Movember ønsker Burgerimperiet derfor at sætte fokus på forståelsen af en mandig burger, samtidig med en indsamling til Movember foundation. I Burgerimperiet ønsker vi således at sprede det gode Movember budskab, samtidig med forsikringen om, at man godt kan passe på sig selv uden, at gå på kompromis med sin maskulinitet eller sine smagsløg.

Det gør vi ved at starte indsamling under teamnavnet: Movember X Burgerimperiet.

Her opfordrer vi fellow Mo burger Bros and Sistas til at give sig til kende og være med til at gøre en forskel. Samtidig giver vi et par fif til hvordan, man kan nyde et mandigt måltid i Movember i den rette ånd:

Gør dig fysisk fortjent til en go burger!

Jagten på de bedste burgere er sjældent en jagt, der involverer den store fysiske aktivitet. Det gør en aften på grønsværren med gutterne til gengæld. Så hvorfor ikke slå den gode burgeroplevelse sammen, med en god gang motion med vennerne? En velfortjent burger smager bare bedre.

Gå efter den gode burgerkvalitet!

I Burgerimperiet er vi altid på udkig efter god kvalitet, fordi det betyder en bedre burgersmag. Men den hjemmelavede bolde, eller bøffen uden tilsætningsstoffer smager ikke kun bedre, de er også bedre for din sundhed. Det handler om råvarer, det handler om mad fra bunden og det handler om mindre forarbejdning. Forlang den gode kvalitet, når du går på burgerjagt.

Pimp din burger sund!

På gode burgerrestauranter er der rig mulighed for at få indflydelse på hvor snasket din servering skal være. Så næste gang der står burger på menuen, så sæt forsøgsvis overskæget i en fuldkornsbolle eller prøv salaten i stedet for fritterne. Det kunne jo være at det smagte lige så lækkert.


Hjælp os med at gøre en forskel!

Du kan hjælpe os med at gøre en forskel. Smut ind på movember.com/register og registrere dig, om du så er Mo Bro eller Sista er lige meget. Alle kan være med til at gøre en forskel. Hvis du så er frisk på at støtte op om Burgerimperiets indsamling, så join vores Movember team og vis stolt din burger-Mo frem.
'Nyd din burger med overskæg og omtanke' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

©Burgerimperiet & ©2016 DESIGNafd. All rights reserved