Nytårskonkurrence

Nytårskonkurrence

****

Der kan nu ikke længere deltages i konkurrencen. Vi er i gang med at trække en vinder. Vinderen får direkte besked pr. email og offentliggøres på vores Facebook side i morgen, torsdag, den 31. december 2015 kl 12. Så hold øje med Facebook siden og din indbakke, det kan jo være du er den heldige vinder.

Vi kan også fortælle at der i kulisserne arbejdes hårdt på at skaffe flere gavekort af forskelig art, så vi kan afholde mange flere konkurrencer. Men meget mere om det 2016.

Godt nytår og kæmpe tak til alle deltagere. Det er altid rart når folk er interesseret i det man laver.

****

Så er det blevet konkurrencetid. Alt du skal gøre for at deltage er blot at svare på et meget simpelt spørgsmål. Men meget mere om det længere nede. Først lidt om præmien.

Det du kan vinde…

… er det perfekte gavekort. Det eneste man ønsker sig dagen efter den store nytårsfest. Et gavekort til JUST EAT på 300 kr. Det burde kunne hjælpe på selv de værste tømmermænd.

Jamen hvornår?

Konkurrencen løber fra nu af og lukker d. 30. december kl 22.00. Vinderen findes ved lodtrækning blandt de rigtige svar. Vinderen offentliggøres på Facebooksiden og får besked på mail kl 12 den 31. december – så husk at holde øje med din indbakke!

Her kommer spørgsmålet så!

Hvilket et af disse to Instagram-fotoer afbilleder en af Københavns mest populære burgere? Billede 1 eller billede 2? Vi ved den er lidt svær, men vi tror på dig 🙂

Billede 1: En baconcheeseburger fra Tommi’s Burger Joint i Kødbyen i København

Billede 2: Et kamera på et bord på en McDonalds i forbindelse med den store Fastfood-burger-test

Billede 2: Et kamera på et bord på en McDonalds i forbindelse med den store Fastfood-burger-test

Der kan nu ikke længere deltages i konkurrencen. Vi er i gang med at trække en vinder. Vinderen får direkte besked pr. email og offentliggøres på vores Facebook side i morgen, torsdag, den 31. december 2015 kl 12. Så hold øje med Facebook siden og din indbakke.

Vi kan også fortælle at der i kulisserne arbejdes hårdt på at skaffe flere gavekort af forskelig art, så vi kan afholde mange flere konkurrencer. Men meget mere om det 2016.

Godt nytår og kæmpe tak til alle deltagere.

Ved deltagelse i konkurrencen tilmelder du dig samtidig vores nyhedsbrev. I nyhedsbrevet finder du masser af nye burgeranmeldelser, burger-news og konkurrencer – og bare rolig: Vi spammer dig ikke. Hvis du, mod forventning, skulle være generet af vores nyhedsbrev kan du til enhver tid afmelde dig i bunden af nyhedsbrevet.

Hvad er så reglerne…

Officielle regler for Burgerimperiets nytårskonkurrence – ved deltagelse i konkurrencen accepterer du samtidig følgende vilkår:

1. ARRANGØR

Burgerimperiet, København, Danmark

2. HVEM MÅ DELTAGE?

For at deltage i konkurrencen skal du være minimum 18 år og have folkeregisteradresse i Danmark. Madgladiatorer og andre fra Burgerimperiet kan ikke vinde i konkurrencen.

3. HVORDAN DELTAGER DU?

Du deltager ved at udfylde formularen og derved svare på ovenstående spørgsmål. Du kan kun deltage en gang pr. email adresse. Dobbelte deltagelse vil medføre eksklusion fra konkurrencen.

Ved deltagelse i konkurrencen tilmelder du dig samtidig vores nyhedsbrev. I nyhedsbrevet finder du masser af nye burgeranmeldelser, burger-news og konkurrencer – og bare rolig: Vi spammer dig ikke. Hvis du, mod forventning, skulle være generet af vores nyhedsbrev kan du til enhver tid afmelde dig i bunden af nyhedsbrevet .

4. VINDERE

Vinderne trækkes den 30. december efter kl 22:00 og kontaktes om formiddagen den 31. december.

Vinderne findes ved lodtrækning og kontaktes direkte igennem den email som oplyses i formularen.

5. PRÆMIE

Præmien er et gavekort til JUST EAT til en værdi af 300 kr. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter. Præmien modtages efter bekræftelse af første kontakt.

6. HÅNDTERING AF PERSONOPLYSNINGER

Burgerimperiet håndterer dine oplysninger i overensstemmelse med persondataloven.

7. ANSVAR OG RETTIGHEDER

Burgerimperiet forbeholder sig retten til at ændre i konkurrencens vilkår, samt at stoppe konkurrencen uden varsel. Ved mistanke om snyd forbeholder Burgerimperiet sig retten at ekskludere deltagere uden varsel. Burgerimperiet frasiger sig et hvert ansvar for:

  • Direkte, indirekte eller utilsigtet tab, der er forårsaget af brug af denne formular.
  • Virus eller anden skade på brugerens computer som følge af brug af ovenstående formular – herunder flytning af materiale, lyd billeder, tekst og video fra denne side.

Burgerimperiet bærer intet ansvar for eventuelle trykfejl og utilsigtede misforståelser i forbindelse med konkurrencen.


Tagged: ,


'Nytårskonkurrence' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

©Burgerimperiet & ©2016 DESIGNafd. All rights reserved