Burger – Arizona Burger
– Tinderbox

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Vores udsendte Madgladiator på Tinderbox har været omkring Arizona Burger på årets festival. Læs anmeldelsen af deres burger her.

Bollen

Bollen er ikke specielt interessant og minder mere om en sandwichbolle end en egentlig burgerbolle. Men den smager fint og fylder godt. Klart et plus, så man har lidt ekstra at så imod med.

Bøffen

En fin stegt bøf. Fint krydret og en fin størrelse, måske er den dog lidt for tør, men sådan er det ofte med festivalburgere.

Fyldet

Man får masser af fyld for pengene. Klart et plus. Lækkert sprød bacon og en god men også rimelig standard burgerdressing.

Prisen

60 kr. er lidt det man kan forvente man må slippe for en festivalburger, også selvom at det er lidt meget i forhold til hvad man får for pengene.

Et kejserligt Touch

Fint med en bolle med lidt mere gods i. Men desværre lidt kedeligt at man anvender iceberg salat. Men for 60 kr. kunne man godt have valgt noget lidt lækrere.

Vores udsendte Madgladiator på Tinderbox har været omkring Arizona Burger på årets festival. Læs anmeldelsen af deres burger her. Bollen Bollen er ikke specielt interessant og minder mere om en sandwichbolle end en egentlig burgerbolle. Men den smager fint og fylder godt. Klart et plus, så man har lidt ekstra at…

Så er den første burger faldet på Tinderbox

Bollen - 6.5
Bøffen - 5.5
Fyldet - 6.5
Prisen - 7
Et kejserligt touch - 3

5.7

En fin burger med masser af fylde, kan klart anbefales, hvis man har sprunget over morgenmaden, men den er lidt kedelig.

6
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter


'Burger – Arizona Burger
– Tinderbox' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

©Burgerimperiet & ©2017 DESIGNafd. All rights reserved