Burger & Bun – Fotokonkurrencen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Burger & Bun er en gourmetburger heaven. Lidt dyrer burgere, men de er hver en krone værd. Og så er Burger & Bun ikke mindst også sponsorer af 1. præmien til Brugerimperiets første fotokonkurrence på Instagram. 

Rummet

Historien bag Burger & Bun

Burger & Bun åbne første gang deres dører i Istedgade i 2010 med fokus på take-away og med blot plads til tolv. Men efter mange udfordringer lukkede de igen. I december 2014 åbnede de så til gengæld dørerne igen, denne gang på Fælledvej på Nørrebro i København.

Denne gang er der fokus på burgere af høj kvalitet og økologi, og der er nu plads til en del flere mennekser. De har updateret interiøret, som nu er designermøbler og loungeområder. Så det hele fremstår virkelig flot. Og så bliver der ellers bare knoklet på livet løs for at levere de bedste tænkelige burgeroplevelser til folket. Præcis som vi kan li’ det.

Baren

Økologien

På Burger & Bun bliver der lagt meget vægt på økologien. Og de har da også ansøgt om Guldmærket i Økologi, da de er den første burger joint i verden hvor alt er 100% økologisk. Bestemt en bedrift i sig selv.

Men det kan også klart smages, at der kun bliver brugt de bedste råvare i alt, lige fra de hjemmelavede burgerboller og de hjemmesyltede agurker til bøffen og de hjemmelavede og virkelig lækre “triple-fried” pommes frites (dem finder man bestemt ikke mange andre steder)

Men det skal ikke være nogen hemmelighed at prisen følger kvaliteten. Så derfor er Burger & Bun’s burgere langt fra billige, men de er bestemt hver en krone værd. Vi er i hvert tilfælde lagt fra blevet skuffet de gange vi har været på besøg.

Burgerne

Burger & Bun har bestemt en burger til en hver smag. Vi har anmeldt de fleste af dem, og vi kan klart anbefale dem alle sammen. Nogle af dem er klart mere specielle end andre, men det er ikke nødvendigvis nogen dårlig ting. Man kan komme hele verden rundt på deres menukort, og med ialt otte burgere til 125 kr. pr. burger, så kan du blandt andet vælge imellem en klassisk “American” burger med ost, en “a la Francaise” med skimmelost eller en “Mexican” med grov guacamole-creme og salsa.

Dertil har de et meget imponerende vinkort samt nogle vildt lækre, dog lidt små milkshakes og økologiske sodavand.

Hvis man er en rigtig burger-elsker, så kan man ikke komme uden og Burger & Bun, omend man så kun besøger dem én gang. Man vil bestemt ikke fortryde det.

Alle-burgerne2

Konkurrencen

Vi afholdte en fotokonkurrence hvor Burger & Bun var så flinke at sponsorere et gavekort til førstepræmien. Og dertil har Rebeliq sponsoreret muleposer til fire lucky loosers. Det sætter vi meget stor pris på.

Det eneste man skulle gøre var at dele et billede af en lækker burger, om den så var købt eller hjemmelavet var ikke det vigtige. Vi var blot interesseret i at se hvordan folks burgere så ud.

Vi er meget glade for at så mange ville deltage i vores konkurrence. Og vi kan nu afsløre at de 5 heldige vindere er….

1. præmien: @juliemp1991
2. præmien: @michellenenonen
3. præmien: @signekold
4. præmien: @sofieascanius
5. præmien: @itsmsrice

Kæmpe stort tillykke til alle vinderne, og tusind tak til alle der deltog i vores lille konkurrence. Det overgik alle vores forventninger. Det er bestemt ikke sidste gang vi laver sådan en. Så følg med både inde på Instagram og på Facebook, så går du ikke glip af noget :)

(Alle vindere har fået direkte besked og deres præmier er på vej med posten til dem)

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter


'Burger & Bun – Fotokonkurrencen.' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

©Burgerimperiet & ©2017 DESIGNafd. All rights reserved