Burger – Burger Anarchy
– Tinderbox

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

En af vores udsendte Madgladiatorer har også været et smut forbi Burger Anarchy’s bod på dette års Tinderbox Festival. Læs anmeldelsen af Burger Anarcy’s version af en festivalburger.

Bollen

En fin stor burgerbolle danner rammen om resten af denne festivalburger. Det er en blød, friskristet klassisk burgerbolle.

Bøffen

En tyk og saftig bøf, meget fint stegt. Godt krydret og af en meget pæn størrelse. Klart en høj standard for en festivalburger.

Fyldet

Rart med noget andet end blot den klassiske iceberg salat. Men der er alt for meget dressing og ketchup i den, så det flyder ud over det hele og den er meget svær at styre.

Prisen

65 kr. er en meget standard pris for en festival burger. Lidt dyrer end hvad vi ellers har erobret indtil nu på Tinderbox, men de 5 kr. er godt givet ud, for at få noget andet end iceberg salat i sin burger.

Et kejserligt touch

For en festivalburger at være, er denne burger egentlig rigtig lækker, men den er meget snasket, så den er rigtig svær at spise på farten. Men den kan klart anbefales.

En af vores udsendte Madgladiatorer har også været et smut forbi Burger Anarchy's bod på dette års Tinderbox Festival. Læs anmeldelsen af Burger Anarcy's version af en festivalburger. Bollen En fin stor burgerbolle danner rammen om resten af denne festivalburger. Det er en blød, friskristet klassisk burgerbolle. Bøffen En tyk…

Endnu en Burger fra Tinderbox må se sig slået.

Bollen - 7.5
Bøffen - 7
Fyldet - 6
Prisen - 6.5
Et kejserligt touch - 5

6.4

En meget lækker burger, med masser af snag, men også rigtig meget dressing og ketchup, og det går den ikke ligefrem let spiselig.

6
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter


'Burger – Burger Anarchy
– Tinderbox' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

©Burgerimperiet & ©2017 DESIGNafd. All rights reserved