MUMS’ Street Burger
– Cafe mums

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Ved et besøg på Café Mums erobrede vores Madgladiator en MUMS’ Street Burger. Læs her hvad hun synes om den. 

BOLLEN

Bollen er hjemmelavet, med både gods og luft. Bollen er tilmed dekorativ, og ligner en mellemting mellem et møllehjul og en pizzasnegl. Der er noget at tykke i og det er generelt en rigtig dejlig bolle at vælge til en burger.

BØFFEN

Bøffen er krydret og saftig. Stegt rosa og krydret lige som den skal være. Der er ikke noget at sætte en finger på ved denne bøf.

FYLDET

Fyldet består af ketchup, et par blade hjertesalt, ølsyltede rødløg, redslaw og semidried tomater. Redslawen er en syrlig og sommerlig udgave af rødkål som er knasende sprødt og som fungerer perfekt i denne burger som akkompagnement til de søde syltede løg. Madgladiatoren syntes dog det er lidt ærgerligt at der er smurt almindeligt ketchup på overbollen, men alt i alt en god smagsoplevelse.

TILBEHØRET

Tilbehøret er håndskårne pommes frites med skral. De ser rustikke ud, og gyldne og sprøde og smager lækkert.

DYPPELSEN

Dybbelsen består af aioli og ketchup. Det er traditionelt, og en smule kedeligt, netop da aiolien, som det ofte er tilfældet bare smager af mayonnaise. Ideen er dog god, der mangler bare hvidløg, hvilket er ærgerligt i forhold til en ellers lækker burger

DRIKKELSEN

Til burgeren er der valgt en Kronenburg Blanch fra fad, hvilket er en dejlig let øl at drikke til en burger. Samtidig med at det er skønt at der er en sådan øl på fad.

PRISEN

Burger med pommes frites koster 149 kr., hvilket er helt fair for en gedigen og god burger, som har nået nogle flere højder end hvad man ellers regner med fra en cafeburger.

ET KEJSERLIGT TOUCH

At der bliver spurgt om hvorvidt man ønsker sin burger ekstra stærk med jalapeños og chilimayo, og at dette blev illustreret med en frisk chili på toppen af den pind som er stukket i burgeren, er ret fint. Generelt en ret gennemført burger.

 

Ved et besøg på Café Mums erobrede vores Madgladiator en MUMS' Street Burger. Læs her hvad hun synes om den.  BOLLEN Bollen er hjemmelavet, med både gods og luft. Bollen er tilmed dekorativ, og ligner en mellemting mellem et møllehjul og en pizzasnegl. Der er noget at tykke i og…

En fornuftig burger må se sig slået

Bollen - 8.5
Bøffen - 9
Fyldet - 9
Tilbehøret - 8
Dyppelsen - 6
Drikkelsen - 8.5
Prisen - 8.5
Et kejserligt touch - 9

8.3

En god burger, med masser af kvaliteter og til en fair pris. Klart en burger man skal prøve, hvis man kommer på de kanter.

8
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter


'MUMS’ Street Burger
– Cafe mums' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

©Burgerimperiet & ©2017 DESIGNafd. All rights reserved