Burger – Condesa CPH

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Vores Madlanista er forbi Condesa en torsdag aften for at prøve deres kyllingeburger, som kun er på menuen onsdage og torsdage. En lækker burger, med masser af kylling og en holdfuld hjemmelavede pommes frites. Læs vores Madlanista’s anmeldelse af denne burger herunder. 

Bollen

Den perfekte burgerbolle. En briochebolle der er smørristet på skæresiden. Den er blød på de rigtige steder og sprød på de rigtige steder. Den holder meget fint formen igennem hele måltidet, også selvom den bliver behandlet lidt hårdhændet, da man bliver opfordret til at spise burgeren med hænderne.

Kyllingen

Et ‘kæmpe’ paneret kyllingebryst med krydderier udgør “bøffen” i denne burger. Der er masser af saft og smag i dette stykke kylling. Meget lækkert.

Fyldet

Derudover er der kimchi, hoisin/peanut sauce, rødløg og frisk koriander i burgeren. Det er ikke den slags fyld man er vant til og hvis man ikke er til frisk koriander, så skal man lige sørge for at bede om at få sin burger uden, da det giver rigtig meget smag til burgeren.

Tilbehøret

For 40 kr. ekstra får man en håndfyld hjemmelavede tynde pommes frites. De er sindssygt sprøde og meget lækre. Og for en gang skyld nogle pommes frites der er blevet tilpas saltet. Klart nogle af de bedste pommes frites vores Madlanista har fået.

Dyppelsen

Til pommes fritesene er der en urtemayo på siden lavet på estragon, persille, chili, hvidløg og en lille smule ingefær. Den er yderst lækker og mængden passer meget fint til mængden af pommes frites.

Drikkelsen

Vores Madlanista får en mexikansk cola til denne burger. Den er lidt sødere og en smule mere flad end en almindelig coca cola. Men den er meget god. Minder meget om sådan en oldschool ‘skub-op’-is med brus. Giv den en chance, hvis du er frisk på at prøve noget andet end den cola man altid får.

Prisen

145 kr. for en burger med pommes frites er en meget fair pris, når man ser på hvor meget man egentlig får for pengene. Meget lækkert.

Det kejserlige touch

Condesa er en Mexikansk inspireret restaurant, med en meget hyggelig stemning, men denne Korean style burger rammer sådan lige lidt ved siden af det hele. Den smager meget lækkert og den er sat sammen af en masse spændende råvarer og masser af kylling. Det er fantastisk lækkert, men det er ikke det vi giver point for. Vi giver ekstra points for at have en ‘hemmelig’-menu onsdag og torsdag, hvor man kan få denne burger. Det er et koncept vi godt kan lide. En ‘undergrunds’-menu for de indviede. Se det er fedt. Mere af det :)

Adressen

Du finder Condesa Ved Stranden 18 i Indre By i København. Og HUSK de har kun denne kyllingeburger på menuen onsdage og torsdage.

Vores Madlanista er forbi Condesa en torsdag aften for at prøve deres kyllingeburger, som kun er på menuen onsdage og torsdage. En lækker burger, med masser af kylling og en holdfuld hjemmelavede pommes frites. Læs vores Madlanista’s anmeldelse af denne burger herunder.  Bollen Den perfekte burgerbolle. En briochebolle der er…

En stor kyllingeburger bukker under

Bollen - 10
Kyllingen - 9.5
Fyldet - 7
Tilbehøret - 9
Dyppelsen - 8.5
Drikkelsen - 8.5
Prisen - 8
Et kejserligt touch - 8.5

8.6

En burger med masser af smagsfuld kylling, lækkert fyld og nogle vildt lækre pommes frites og mindst lige så lækker dyppelse. Den kan klart anbefales.

9
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter


'Burger – Condesa CPH' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

©Burgerimperiet & ©2017 DESIGNafd. All rights reserved