Burger – Northside Burger

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Så er Madgladiatoren på Northside igang igen. Denne gang er det en af Northsides egne burgere der står for skud. Læs anmeldelsen af en klassisk festival burger her. 

Bollen

En klassisk grov festival burger bolle. Dog er den økologisk, hvilket klart er et plus. Bortset fra det er den ikke vildt interessant.

Bøffen

En lidt lille bøf, der er gennemstegt og tør, udgør kødelementet i burgeren. Ikke en specielt interessant bøf, hvilket er et klassisk problem med festivalsburgerne, fordi der skal smides så mange over disken.

Fyldet

Ud over den kedelige bøf, så er der rå løg, iceberg salat, agurk og dressing i burgeren. Ikke noget vildt, og måske lidt i underkanten af hvad man kunne forvente i en burger. Men det er ret standard i forhold til at det er en festival burger.

Prisen

65 kr. for en burger er ret normalt på en festival, men der kunne måske godt have været lidt mere fyld i burgeren.

Et kejserligt touch

Det er en klassisk festival burger uden overraskelser og kastet sammen af en flok frivillige, der i bund og grund ikke gider at lave den. Men den opfylder kravene for en festival burger. Den er let spiselig og den er klar med det samme.

Så er Madgladiatoren på Northside igang igen. Denne gang er det en af Northsides egne burgere der står for skud. Læs anmeldelsen af en klassisk festival burger her.  Bollen En klassisk grov festival burger bolle. Dog er den økologisk, hvilket klart er et plus. Bortset fra det er den ikke…

Endnu en festival burger bider i gruset

Bollen - 8
Bøffen - 5.5
Fyldet - 5.5
Prisen - 6.5
Et kejserligt touch - 3

5.7

En klasisk burger til en fair festival pris uden overraskelser og kærlighed. Ikke specielt interessant men den mætter.

6
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter


'Burger – Northside Burger' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

©Burgerimperiet & ©2017 DESIGNafd. All rights reserved