Den store Burgerbattle

Vi erobrer dagligt burgere i jagten på den ultimative! Vi har søgt land og rige rundt, på alskens restauranter, caféer og street food trucks – og nu er jagten nået til de danske hjemmekøkkener.

LØRDAG D. 12. SEPTEMBER 2015 inviterer Burgerimperiet derfor, i storslået samarbejde med Kødbyens Mad & Marked, til den helt store burgerbattle i Kødbyen!

Men vi har brug for din hjælp! Vi leder efter den ultimative burger – så er du ham/hende der er i stand til at kokkere den absolut bedste (eller kender du ham/hende der er) vil vi meget gerne høre fra dig!

Tilmeldingen

Det er muligt at tilmelde sig som enkeltperson, eller som et hold af max 2 personer.

Alt du/I skal gøre er at udfylde nedenstående tilmeldingsformular. Så er du/I med i kampen om at blive en af 10 deltagere til årets burgerbattle!

Du/I skal på dagen for battlen lave 15 burgere, som skal overbevise dommerpanelet om at du/I laver den ultimative burger. Du/I må forberede så meget som muligt hjemmefra, og bestemmer helt og aldeles selv ALLE elementerne i din/jeres burger. På dagen får i 1 time til at tilberede de 15 burgere, så der er hverken tid til at bage bollerne eller sylte agurkerne der.

Er du/I frisk(e) på en udfordring?

Så skynd dig/jer at tilmelde dig/jer senest d. 28. august, hvor vi lukker for tilmelding kl. 12. De 10 deltagere der bliver udvalgte til årets burgerbattle får besked d. 30. august.

Sørg for at beskrive din/jeres burger grundigt, da det er på baggrund af både burgerens navn, indhold og beskrivelse vi udvælger de 10 deltagere der kommer med til den store Burgerbattle den 12. september.

Held og lykke til alle!

 

Venlig hilsen

Burgerimperiet og Kødbyens Mad & Marked

Al magt til burgeren!

 

Tilmeldingsformular

Dit navn (skal udfyldes)

Din email (skal udfyldes)

Dit tlf. nr. (skal udfyldes)

Navn på evetntuel anden holddeltager

Navn på burgeren (skal udfyldes)

Hvad består din burger af? (skal udfyldes)

Hvorfor mener du/I at du/I laver byens bedste hjemmelavet burger?

 

Konkurrencereglerne

Officielle regler for Burgerimperiet og Kødbyens Mad & Markeds store Burgerbattle – ved deltagelse accepterer du følgende vilkår:

1. Arrangør

Burgerimperiet, i samarbejde med Kødbyens Mad & Marked.

2. Hvem kan deltage?

For at deltage i den store Burgerbattle skal du/I være minimum 18 år og bosat i Danmark. Du kan stille op alene, eller som et hold af max. 2 personer.

Konkurrencen er udelukkende for private. Profesionelle burgerebarer og ligende kan ikke deltage.

3. Hvordan deltager du?

Du/I tilmelder dig/jer konkurrencen ved at udfylde ovenstående formular.

På baggrund af tilmeldingerne, udvælger Burgerimperiet, i samarbejde med Kødbyens Mad & Marked, 10 hold der skal deltage i burgerbattlen d. 12. september 2015. De 10 hold får direkte besked d. 30. august. Du må deltage med ét hold og med én burger.

 4. Afviklingen

Hvert hold skal tilberede 15 burgere på én time. Inden for de første 30 minutter skal 5 burgere stå færdige til dommerne, som dommerne smager og laver deres vurdering ud fra. Der næst er der 30 minutter til at lave de sidste 10 burgere som publikum kan komme og smage på.

5. Forberedelse

Du/I skal selv betale for de råvarer du/I skal bruge til at lave de 15 burgere til burgerbattlen. Det eneste der bliver stillet til rådighed på dagen er telt, grill og kul. Til gengæld har du/I mulighed for at vinde en helt fantastisk præmie.

Du/I må forberede lige så meget som du/I har lyst til før afviklingen, for der er ikke tid til at bage boller og sylte agurker på den time du/I har til rådighed, på dagen, til at lave burgerne. Der er ikke nogele begrænsninger på hvor meget du/I må forberede til de 15 burgere.

6. Vinderen

Der er nedsat et dommerpanel bestående af nogle af branchen bedste kokke, samt repræsentanter fra Kødbyens Mad & Marked og fra Burgerimperiet. Kåringen af vinderen finder sted umiddelbart efter battlens afvikling.

7. Præmie

1. præmien er en stadeplads en søndag på Kødbyens Mad & Marked, hvorfra vinderen kan sælge sin burger. Stadepladsen er udstyrret med køleskab, grill og telt. Til en samlet værdi på 2450 kr. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter. Præmien kan gælder frem til den 26. september 2015 og igen hele sæsonen 2016.

Overskuddet fra salget af burgerne beholder vinderen.

8. Håndtering af personoplysninger

Burgerimperiet håndterer dine oplysninger i overensstemmelse med persondataloven. Kontaktoplysningerne er blot for at kunne få kontakt til deltagerne af den store Burgerbattle.

9. Ansvar og rettigheder

Burgerimperiet og Kødbyens Mad & Marked forbeholder sig retten til at ændre i konkurrencens vilkår, samt at stoppe konkurrencen uden varsel før den 30. august 2015. Ved mistanke om snyd forbeholder Burgerimperiet og Kødbyens Mad & Marked sig retten til at ekskludere deltagere. Burgerimperiet frasiger sig et hvert ansvar for:

  • Direkte, indirekte eller utilsigtet tab, der er forårsaget af deltagelse i konkurrencen.
  • Stavefejl og gennerelle misforståelser.

©Burgerimperiet & ©2017 DESIGNafd. All rights reserved