Burgeren
– Café Auto

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Vores Mad-Lanista og en Madgladiator har været et smut forbi Café Auto på Nørrebro, for at smage deres burger. Du kan læse anmeldelsen her under. 

Bollen

En meget lækker blød bolle, med en let sødme, og blank på toppen som en rigtig smørbolle. Den er bare lidt lille så den kan ikke helt holde til man er færdig med måltidet.

Bøffen

En meget fin saftig bøf, men den mangler klart noget smag. Den er slet ikke krydret nok. Den smager mest af alt som om de har glemt salt og pebber.

Det er dog klart et plus, at der er rørt røget spæk ind i bøffen. Det giver den en meget røget smag, men det hjælper ikke på at den mangler salt og pebber.

Fyldet

Derudover består burgeren ikke af meget andet end et iceberg salat blad, lidt rødløg og en meget stor skive frisk tomat. Og så lidt hjemmelavet BBQ mayo som matcher den røgede smag af bøffen meget pænt.

Tilbehøret

Til burgeren er der en håndfuld meget lækre grove pommes frites. De er gyldne og sprøde, men der kunne godt have været lidt flere af dem, så det passer til mængden af basilikummayo.

Dyppelsen

En meget lækker basilikummayo. Den smager virkelig af basilikum, og ikke ligesom man er vandt til, hvor kryderurtemayoen blot er rørt op med lidt tøret basilikum. Så den er virkelig lækker.

Drikkelsen

Café Auto laver nogle lækre driks, så derfor går vores Mad-Lanista efter en whiskey-sour. En drink som faktisk passer rigtig godt til den fede basilikummayo og de fedtede pommes frites. Den kan godt anbefales.

Prisen

130 kr. er klart i den dyre ende, set i forhold til hvor meget man får, og så 60 kr. ekstra for en whiskey-sour, så er det bestemt ikke ligefrem en billig omgang. Men trods alt så er pommes frites og dyppelse med i prisen. Det hjælper lidt på det hele.

Et kejserligt touch

Det er bestemt en meget fin burger, som er præsenteret meget pænt, men det er tydeligt at de har sparet på ost og bacon, for til gengæld at lave pommes frites og dyppelse inklusiv. Desværre. Vi ville gerne have givet 10 kr. mere, for så er have noget ost i burgeren, for det er som om den mangler et eller andet.

Vores Mad-Lanista og en Madgladiator har været et smut forbi Café Auto på Nørrebro, for at smage deres burger. Du kan læse anmeldelsen her under.  Bollen En meget lækker blød bolle, med en let sødme, og blank på toppen som en rigtig smørbolle. Den er bare lidt lille så den…

En Auto burger må se sig slået

Bollen - 8
Bøffen - 5
Fyldet - 6.5
Tilbehøret - 7.5
Dyppelsen - 8.5
Drikkelsen - 7.5
Prisen - 6.5
Et kejserligt touch - 5.5

6.9

Det er en bestemt en lækker burger, specielt hvis man selv giver den lidt salt. Den har en fin størrelse, så man er ikke umiddelbart fuldstændig proppet når man har spist den. Men der kunne godt have været lidt mere mad i måltidet.

7
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter


'Burgeren
– Café Auto' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

©Burgerimperiet & ©2017 DESIGNafd. All rights reserved