Burgeren – Café Pixie

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Så kom vores Mad-Lanista til Østerbro i København, og i den anledning svingede han lige forbi Café Pixie på Bopas Plads for lige at se på deres burger. Læs anmeldelsen her. 

BOLLEN

Burgeren kommer med en virkelig lækker hjemmelavet bolle. Den har ikke noget sesam, den er lidt lille og en lille smule tør på overbollen, men den har den helt perfekte sødme og den holder formen helt perfekt gennem hele måltidet. Men generelt set en virkelig lækker bolle.

BØFFEN

En meget fint medium stegt bøf der ikke gør det store væsen af sig, den kunne dog godt have brugt lidt mere salt. Et stort plus ved bøffen er dog, at på Café Pixie har rørt røget spæk ned i farsen. Det giver bøffen en røget smag som virkelig klæder burgeren.

FYLDET

Iceberg og tomat, mayo og noget BBQ dressing. Ikke noget specielt. Men til prisen vil det klæde burgeren med en skive ost. For der mangler et eller andet, der lige kan give burgeren lidt ekstra.

TILBEHØRET

Burgeren kommer med en håndfuld vildt lækre pommes frites. De er meget rustikke og virker hjemmelavede. Men der kunne godt have været lidt flere af dem, så det passede bedre til mængden af dyppelsen.

DYPPELSEN

Til pommes frites er der en virkelig lækker basilikum mayo. Den er mere eller mindre perfekt, den kunne måske godt have brugt lidt mere salt og lidt mere basilikum. Så havde den været lige i skabet. Men bortset fra det har har den en dejlig smag af basilikum som passer virkelig godt til både pommes frites og til den røgede smag fra bøffen.

DRIKKELSEN

En rimelig standard Danskvand, men meget fint med to skiver frisk lime, til lige at gøre den lidt mere interessant.

Vores Mad-Lanista vælger en Danskvand fordi han synes at burgerne er begyndt at sætte sine spor :)

PRISEN

130 kr. for en burger med pommes frites er okay, men det hele mangler lige en lille smule ekstra gas og specielt noget ost på bøffen. Det burde være muligt at gøre inden for prisrammen.

ET KEJSERLIGT TOUCH

Spækket er et rigtig fint lille touch til bøffen. Det giver kødet en hel del mere kant end det ellers ville have haft. Og er klart det der trækker op ved burgeren. Men der mangler simpelthen noget ekstra tilbehør og muligheden for at vælge hvilken slags dyppelse man vil have.

Så kom vores Mad-Lanista til Østerbro i København, og i den anledning svingede han lige forbi Café Pixie på Bopas Plads for lige at se på deres burger. Læs anmeldelsen her.  BOLLEN Burgeren kommer med en virkelig lækker hjemmelavet bolle. Den har ikke noget sesam, den er lidt lille og…

Den første burger på Østerbro må se sig slået

Bollen - 9
Bøffen - 8.5
Fyldet - 6
Tilbehøret - 8.5
Dyppelsen - 8.5
Drikkelsen - 7
Prisen - 7.5
Et kejserligt touch - 4.5

7.4

En meget fin, ikke specielt stor burger. Den smager helt fint, men den mangler ligesom lidt ekstra som bare ville gøre den meget mere interessant, som for eksempel en skive ost.

7
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter


'Burgeren – Café Pixie' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

©Burgerimperiet & ©2017 DESIGNafd. All rights reserved