Cheese-Baconburger
– Café Sporvejen

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

En af vores Madgladiatorer erobrer en Cheese-Baconburger, flagskibs-burgeren fra Sporvejen. Den første af mange der vil blive erobret fra denne Burger Bar. Læs her hvad hun synes om burgeren.

BOLLEN

Burgeren serveres i en fin lys bolle med sesam. Den fylder ikke for meget i forhold til resten af indholdet i burgeren og fungerer som en fin “holder” – men er intet i sig selv.

BØFFEN

Velkrydret bøf, med god smag og saft. Tilberedt præcis som ønsket, medium-rare. Baconen supplerer bøffen som den skal. Baconen bidrager med det salte og er sprødstegt til perfektion.

FYLDET

Fyldet er intet særligt. Iceberg salat og løg skåret tyndt og vendt sammen, et par skiver tomat og en ost der ikke i sig selv smager af noget særligt. Også en hjemmelavet “røde dressing” (ala Ketchup) som giver lidt ekstra smag til det hele.

TILBEHØRET

Standarden (og eneste mulighed) er kartoffelbåde. De er fint sprøde og krydderede, men lige tunge nok i forhold til hvad vores Madgladiator foretrækker. Hun er mere til de tynde, traditionelle pommes frites.

DYPPELSEN

Der er valgt en hjemmelavet mayo til fritterne – den smager upåklageligt. Og så er der en god stor flaske Heniz på bordet, til fri afbenyttelse.

DRIKKELSEN

Vores Madgladiator vælger en dejlig Bombay Pale Ale fra Nørrebro Bryghus. Fungerer godt sammen med burgeren, humlen og syren spiller godt sammen med en lidt fed burger!

PRISEN

100 kr. for både en burger og pommes frites er i den absolut billigere ende af den københavnske burgerscene. Ingen tvivl om det.

ET KEJSERLIGT TOUCH

Der er lidt points for den hjemmelavede mayo og den hjemmelavede “røde dressing”. Men det er også hvad det kan blive til.

En af vores Madgladiatorer erobrer en Cheese-Baconburger, flagskibs-burgeren fra Sporvejen. Den første af mange der vil blive erobret fra denne Burger Bar. Læs her hvad hun synes om burgeren. BOLLEN Burgeren serveres i en fin lys bolle med sesam. Den fylder ikke for meget i forhold til resten af indholdet i burgeren…

Et flagskib må give fortabt

Bollen - 6
Bøffen - 8
Fyldet - 6
Tilbehøret - 5
Dyppelsen - 6
Drikkelsen - 8
Prisen - 8
Et kejserligt touch - 6

6.6

En stor burger med masser af smag og til en meget fair pris. Det er hvad denne burger er. Den overrasker ikke, men man bliver mæt uden det koster en formue.

7
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter


'Cheese-Baconburger
– Café Sporvejen' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

©Burgerimperiet & ©2017 DESIGNafd. All rights reserved