Cheeseburger – Barburger –
Finderskeepers

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Barburitto stiller med en Barburger på Kødbyens Mad & Marked. Og i den forbindelse har vi mødt dem ad to omgange. Dette er deres cheeseburger fra Finderskeepers i denne weekend i Tap1 og klart den bedre anmeldelse af de to. 

Bollen

En god hjemmelavet brioche bolle, en fin sødme og ristet som den skal være, kun på skæresiden.

Bøffen

En noget lille bøf i forhold til bollen. Den starter ellers fint ud, i det den bliver lagt på grillen, men den krymper noget under stegningen. Bortset fra det er den stegt meget fint.

Fyldet

Et blad salat, en skive tomat og en skive ost er det der udgør resten af burgeren. Det er egentlig meget fint, men det gør ikke så meget væsen af sig. Men der er til gengæld muligvis Danmarks bedste hjemmelavede dressing i burgeren. Dem minder om en blanding mellem en tartar sauce og en Thousand Island dressing. Men den er virkelig, virkelig lækker.

Tilbehøret

Det er pommes frites som man kender dem fra man var barn, der er på siden af denne burgere. De koster lidt ekstra, men de er det værd. Det er sprøde og bølgede. Virkelig lækre også selvom de ikke er hjemmelavede.

Dyppelsen

Som dyppelse til pommes frites, er der den samme dressing som man finder i burgeren, og til pommes frites er den kun endnu mere lækker. Den kan der ikke sættes en finger på overhovedet.

Prisen

90 kr. for en burger med pommes frites og dyppelse er lige lidt i overkanten. Den er lækker, ingen tvivl om det, men den er lige i den dyre ende, når man ser på mængden og omgivelserne.

Det kejserlige touch

Deres dressing er lækker. Men det der tager alt fokus, er den afsindige ventetid der er på denne burger. Der går mindst 25 min fra bestilling til vores Mad-Lanista står med burgeren. Ikke just hvad man forventer med street food.

Det skyldes at de kun har taget en fritøse med til deres bod på Finderskeepers. Og den kan slet ikke følge med. Ikke på nogen måde. Og det gør bare at man må vente noget længere tid, hvis man vil have pommes frites til sin burger.

Barburitto stiller med en Barburger på Kødbyens Mad & Marked. Og i den forbindelse har vi mødt dem ad to omgange. Dette er deres cheeseburger fra Finderskeepers i denne weekend i Tap1 og klart den bedre anmeldelse af de to.  Bollen En god hjemmelavet brioche bolle, en fin sødme og…

En burger der bestemt var værd at vente på

Bollen - 9.5
Bøffen - 8
Fyldet - 9
Tilbehøret - 9
Dyppelsen - 9.5
Prisen - 6.5
Et kejserligt touch - 5.5

8.1

En lækker burger, der kan alt hvad en burger skal kunne, men de er meget lang tid om at lave den. Desværre.

8
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter


'Cheeseburger – Barburger –
Finderskeepers' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

©Burgerimperiet & ©2017 DESIGNafd. All rights reserved