Cheeseburger – Jagger

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Så er der åbnet en ny burgerjoint, og vi er selvfølgelig på pletten med en anmeldelse. Jagger skulle, i følge deres pressemeddelelse, være en forbedring af hele fastfoodkonceptet. En slags McDonald’s, bare med langt bedre råvarer, men lige så hurtig og til billige penge. Det måtte jo komme an på en prøve. Læs vores Madlanistas anmeldelse af deres cheeseburger her under.

Bollen

En hjemmelavet briochebolle med en meget fin skorpe. Den sidder lige i skabet.

Bøffen

En meget fin størrelse i forhold til bollen og med masse af smag. Den er saftig og meget fint stegt.

Fyldet

Fyldet i burgeren er ret simpelt. Lidt gul sennep, lidt ketchup, lidt mayo, en tyk skive ost og en lille forsigtig skive syltet agurk. Meget lig det man forventer fra andre fastfoodsteder.

Prisen

Hvis man betragter prisen i forhold til en McDonald’s cheeseburger, så er denne burger noget større, men den koster også fem gange så meget. Der er da heller ikke nogen tvivl om, at råvarerne smager bedre i denne burger, men det er dog ikke meget andet end en bøf, en bolle og noget ost.

Det kejserlige touch

De har slået hele konceptet op omkring, at det skal være fastfood. De søger altså den samme produktivitet som hos McDonald’s, blot med meget bedre råvarer. Langt hen af vejen holder det. Der er ikke nogen tvivl om, at med bedre råvarer så bliver slutproduktet også dyrere. Den koster en hel del mere end det man kan få hos McDonald’s, men den smager også af meget mere.

Når man kommer ind på Jagger, så kan man godt fornemme fastfoodkonceptet. Der er f.eks. store fællesborde, hvor man slår sig ned med sin burger. Det går meget stærkt fra man bestiller sin burger til man får den, dog lidt længere tid end hos McDonald’s, men det er meget tæt på at være det samme.

Nu er vi godt klar over at de i skrivende stund kun har haft åbent i to dage, men hvis vi skal komme med lidt konstruktiv kritik, så er det nok at bruge lidt flere kræfter på at optimere bestillingsprocessen. For det er her det går for langsomt i forhold til hvad man ser hos McDonald’s. Bortset fra det, så har Jagger helt klart fat i noget spændende. Det er helt klart ikke sidste gang vi kigger forbi.

Adressen

Du finder Jagger på Istedgade 62 i København.

Så er der åbnet en ny burgerjoint, og vi er selvfølgelig på pletten med en anmeldelse. Jagger skulle, i følge deres pressemeddelelse, være en forbedring af hele fastfoodkonceptet. En slags McDonald's, bare med langt bedre råvarer, men lige så hurtig og til billige penge. Det måtte jo komme an på…

En ægte fast food burger må se sig slået

Bollen - 10
Bøffen - 9.5
Fyldet - 8
Prisen - 7.5
Et kejserligt touch - 9.5

8.9

En lækker lille sag. Den kan klart anbefales. Det føles dog som om den er en lille smule dyr men den smager fantastisk.

9
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter


'Cheeseburger – Jagger' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

©Burgerimperiet & ©2017 DESIGNafd. All rights reserved