Cheeseburger menu – Murphy’s Burger Joint

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Den sidste burger vi når på dette lille burgereventyr i Aarhus i denne omgang, er en cheeseburgermenu fra Murphy’s Burger Joint. En no-nonsens cheeseburger menu til en helt fair pris. Læs vores Madlanistas anmeldelser af brugermenuen herunder.  

Bollen

En meget fin købe-briochebolle. Den er en lille smule smattet, men holder dog fit sammen på det hele.

Bøffen

En ganske fint stegt bøf, med en tydelig smag af grill. Den kunne dog godt være en smule mere saftig.

Fyldet

En skive ost, smurt med mayo, et salatblad og en skive tomat og så er der ketchup i for alle pengene… Lidt for meget til i følge vores Madlanista.

Tilbehøret

En håndfuld sprøde pommes frites på siden. De er fint saltede og gyldne og klart de bedste pommes frites vi har fået på vores lille visit i Aarhus.

Dyppelsen

Der lidt forskelligt at vælge imellem. Vores Madlanista vælger en kryddermayo der smager ganske fint. Den passer meget fint til pommes frites, både hvad smag og mængde angår. Den koster dog 5 kr. ekstra.

Drikkelsen

De har en masse forskellige dåsesodavand at vælge imellem, alt sammen med i prisen. De har blandt andet Cola Life, hvilket man ikke ser så mange steder.

Prisen

80 kr. for menuen er egentlig en ganske fair pris for hvad man får.

Det kejserlige touch

Konceptet minder meget om det man ser hos andre burger joints som for eksempel Tommis i København (og snart også i Aarhus) og blandt andet The Burger Shack i Aarhus. Kort tid fra bestilling, til man får sin burger. Der er ikke så mange valgmuligheder i forhold til burgerne og så er det altid råvarer af højeste kvalitet. Det er koncept der beviseligt fungerer. Man kunne dog godt tænke sig at personalet var lidt mere imødekommende, det ville klart have gjort oplevelsen bedre.

Og så skal det lige nævnes at dette besøg var anden gang vi forsøgte at få en burger hos Murphy’s. Første gang vi forsøgte var søndag aften kl. 20.45, men der var de løbet tør for burgerboller. Hvordan det kan ske, at en burgerbar der lever af at sælge burgere kan løbe tør for burgerboller er lidt underligt og meget upraktisk, når det nu lige er det man har lyst til.

Adressen

Du finder Murphy’s Burger Joint på Nørre Allé 78, 8000 aarhus.

Den sidste burger vi når på dette lille burgereventyr i Aarhus i denne omgang, er en cheeseburgermenu fra Murphy's Burger Joint. En no-nonsens cheeseburger menu til en helt fair pris. Læs vores Madlanistas anmeldelser af brugermenuen herunder.   Bollen En meget fin købe-briochebolle. Den er en lille smule smattet, men holder…

En hurtig burger må se sig slået

Bollen - 8
Bøffen - 7.5
Fyldet - 6.5
Tilbehøret - 8.5
Dyppelsen - 7
Drikkelsen - 6.5
Prisen - 9
Et kejserligt touch - 7.5

7.6

En rigtig burgerjoint burger med masser af smag og en pæn størrelse, klart en burger man bør gå efter hvis man er i Aarhus.

8
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter


'Cheeseburger menu – Murphy’s Burger Joint' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

©Burgerimperiet & ©2017 DESIGNafd. All rights reserved