Cheeseburger
– Tommi’s Burger Joint

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Vores Mad-Lanista kastede sig over en Cheeseburger med bacon da han var forbi Tommi’s Burger Joint, og det er bestem ikke sidste gang han gør det. Det er muligvis Københavns bedste burger. Men læs mere om hvorfor, her neden for.

BOLLEN

En meget fin brioche bolle. Den er meget blød, men uden sesam. Men bortset fra det er den mere eller mindre som den skalvære. Den laver ikke for meget larm i smagsintrykket, og så har den en svag sødme. Meget meget fint.

BØFFEN

Wow. Det er klart byens bedste burger bøf. Ingen tvivl om. Den er fyldt med smag og helt perfekt stegt og krydret. Der er ikke så meget andet at sige til det. Den er lige i skabet.

FYLDET

I deres Cheeseburger bruger de en dejlig velsmagende cheddarost, som smelter meget pænt, og deres bacon er virkeligt godt, også selvom at det ikke er sprødt stegt. Men det gør bestemt ikke noget, for der er alligevel så meget bid i det, at det skaber en god kontrast til resten af burgeren.

Dertil er der lidt salat og nogle skiver syltede agurker, men det er lidt lige meget, set i forhold til resten af indholdet i burgeren.

TILBEHØRET

Pommes frites på Tommi’s Burger Joint er som man kan forvente af en burger joint. De er tynde masseproducerede pommes frittes, helt standard. Men på trods af det er de præcis som de skal være. Det er sprøde og gyldne og de smager egentlig meget godt.

DYPPELSEN

Vores Mad-Lanista bestilte en mayo som dyppelse. Den kan vi klart anbefale. Den er ikke som normale mayoer. Den er lidt mere luftig og meget smagsfyldt. Man fristes næsten til at tro at den er hjemmelavet, men det skal stå hen i det uvisse.

Til gengæld tilbyde Tommi’s Burger Joint også en masse forskellige burger sauces og dressinger, som man selv kan tage uden det koster ekstra. Bestemt en meget fin gratis feature.

DRIKKELSEN

En dåse cola følger med til en menu. Normalt koster den 20 kr., hvilket bestem ikke er dyrt i forhold til så mange andre steder. Og så ved man jo hvad man kan forvente af den. Men det kunne have være fedt, hvis de havde islandsk cola eller noget andet spændende fra Island.

PRISEN

Tommi’s Burger Joint tilbyder et måltid med en standard burger, pommes frites og en dåse cola for sølle 89 kr. Det er bestem en pris alle kan være med på. Og for osten og baconen måtte vores Mad-Lanista slippe 15 kr. ekstra. Så bestemt et måltid der er alle pengene værd..

ET KEJSERLIGT TOUCH

Hvis man er i kødbyen, og man bliver sulten, så er Tommi’s Burger Joint klart et besøg værd. Bare burger joint stemningen er en oplevelse i sig selv. Og så er det bare en virkelig god burger, som er alle pengene værd. Slet ingen tvivl om det. Det er noget helt for sig selv, også deres burger.

 

Vores Mad-Lanista kastede sig over en Cheeseburger med bacon da han var forbi Tommi's Burger Joint, og det er bestem ikke sidste gang han gør det. Det er muligvis Københavns bedste burger. Men læs mere om hvorfor, her neden for. BOLLEN En meget fin brioche bolle. Den er meget blød,…

Den første af mange burgere er blevet erobret i kødbyen.

Bollen - 9
Bøffen - 9.5
Fyldet - 9
Tilbehøret - 7.5
Dyppelsen - 9
Drikkelsen - 7
Prisen - 9
Et kejserligt touch - 8

8.5

Wow. Det er helt klart en burger man ikke kan gå uden om. Den er fyldt med smag, og så koster den nærmest ingen ting i forhold til den burger oplevelse man kommer der fra med.

9
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter


'Cheeseburger
– Tommi’s Burger Joint' have 2 comments

 1. 04/10/2015 @ 13:12 Casper

  Forstår ikke hvorfor der burde være Islandsk cola eller andet fra Island? Kommer ejeren derfra eller?

  Reply

  • 04/10/2015 @ 13:23 admin

   Hej Casper.
   Hele konceptet bag Tommi’s Burger Joint er Islansk. De er blandt andet kendt for at have udkonkurreret McDonalds på Island, netop fordi at de bruger lokale Islandske produkter. Derfor ville det også give god mening, hvis de havde flere Islandske produkter i deres sortiment. Men det kan være det kommer med tiden.

   Reply


Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

©Burgerimperiet & ©2017 DESIGNafd. All rights reserved