Cheeseburger – WeDoBurgers

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Vi har sendt en Madgladiator ned på den nyåbnede WeDoBurgers i Aarhus, så vi kan være blandt de første til at bringe en anmeldelse af deres burger. Men det skal lige nævnes at denne vurdering er lavet på baggrund af WeDoBurgers’ gratis burger på åbningsdagen, så anmeldelsen af de rigtige burgere kommer senere. 

Bollen

Vores Madgladiator melder om en blød brioche bolle, dog lidt for blød i forhold til hvad vores Madgladiator er til. Og så er den en smule overristet i bunden, men det skyldes nok blot travlheden i forbindelse med åbningen.

Bøffen

En god medium stegt bøf af en ordentlig størrelse og meget velsmagende. Meget simpel og alligevel rigtig god.

Fyldet

Meget simpelt: ketchup, gode store pickles med bid i, modsat dem fra de store fast food kæder. Velsmagende ost, dog ikke nok af den. En tomat der er lidt flad i smagen, løg og lidt hakket icebergsalat.

Drikkelsen

En dåsecola er hvad en dåsekole nu er, ikke så mange overraskelser der, bortset fra at den er fra Pepsi.

Prisen

Man kan ikke rigtig klage over prisen. Som det ser ud på åbningsdagen vil en burger koste 50 kr., hvilket må siges at være en rimelig pris for en burger, i forhold til størrelsen og de råvarer der er i den.

Et kejserligt touch

Der skal helt klart være points for at føre de amerikanske burgere til take-away scenen i Aarhus. For det er et stort projekt drengene her har kastet sig ud i. Men vi må bestemt sige at det ser lovende ud for dem. Klart en burger vi kan anbefale.

 

Vi har sendt en Madgladiator ned på den nyåbnede WeDoBurgers i Aarhus, så vi kan være blandt de første til at bringe en anmeldelse af deres burger. Men det skal lige nævnes at denne vurdering er lavet på baggrund af WeDoBurgers' gratis burger på åbningsdagen, så anmeldelsen af de rigtige burgere…

En kvalitets fast food burger måtte give fortabt til Burgerimperiet på åbningsdagen

Bollen - 5
Bøffen - 8
Fyldet - 6
Drikkelsen - 6
Prisen - 8.5
Et kejserligt touch - 8

6.9

En burger af høj kvalitet og med masser af smag til en meget billig penge. Klart et besøg værd, hvis du lige er i nærheden. Det kan vi godt skrive under på.

7
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter


'Cheeseburger – WeDoBurgers' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

©Burgerimperiet & ©2017 DESIGNafd. All rights reserved