Chicken Burger
– Downtown Diner

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

En af vores Madgladiatorer har været forbi Downtown Diner, sammen med vores Mad-Lanista, og hun kastede sig over en kyllingeburger. Læs her hvad hun synes om den. 

BOLLEN

Bollen er fin. Vores Madgladiator foretrækker dog lidt flere kerner i en burgerbolle, men bortset fra det, så er det en meget blød bolle, og den smager rigtigt godt.

KYLLLINGEN

Det er et rigtig godt stykke kyllingebryst der er i burgeren. Det er gennemstegt, men ikke tørt, hvilket er meget vigtigt når det er kylling. Og så er der meget af det.

FYLDET

Der er ikke så meget andet fyld i brugeren. Der må gerne være mere i, men det der er, smager rigtig godt. Men noget der er meget af i burgeren, er dressing. Der er nærmest dressing over det hele.

TILBEHØRET

Pommes frites er super! De er helt klassiske, og der er mange af dem. Præcis som det skal være.

DYPPELSEN

Vores Madgladiator vælger en aioli til at dyppe hendes pommes frites i. Den smager rigtig godt og man kan smage hvidløget, som man skal. Lever fint op til forventningerne.

DRIKKELSEN

Der bliver serveret en Coca Cola Zero i en glasflaske. Den passer godt til Diner-stilen, men den er som med alle andre. Og så er en flaskecola altid lidt lille.

PRISEN

Maden lever fint op til prisen. Det er ikke så dyrt, men god mad til prisen.

ET KEJSERLIGT TOUCH

Vores Madgladiator finder ikke rigtig noget specielt ved denne burgere. Den er god, men der er ikke rigtig nogen overraskelser.

En af vores Madgladiatorer har været forbi Downtown Diner, sammen med vores Mad-Lanista, og hun kastede sig over en kyllingeburger. Læs her hvad hun synes om den.  BOLLEN Bollen er fin. Vores Madgladiator foretrækker dog lidt flere kerner i en burgerbolle, men bortset fra det, så er det en meget…

En kyllingerburger må se sig slået

Bollen - 8
Kyllingen - 7
Fyldet - 6
Tilbehøret - 9
Dyppelsen - 8
Drikkelsen - 5
Prisen - 7
Et kejserligt touch - 6

7

En billig kyllingeburger med masser af kod saftig kylling. Men for lidt fyld. Og så er deres sodavand bare for små.

7
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter


'Chicken Burger
– Downtown Diner' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

©Burgerimperiet & ©2017 DESIGNafd. All rights reserved