Chili Cheese Burger – MAD

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Så er det MAD der står for skud. Et sted vi længe gerne ville anmelde, men det har først passet nu. Men det er umiddelbart ikke sidste gang vi kommer der ind. Læs her vores Mad-Lanistas anmeldelse af deres Chili Cheese Burger. 

Bollen

En virkelig lækker blød bolle, ristet på skæresiden som den skal være. Den er gylden og med en svag sødme som en rigtig brioche bolle.

Bøffen

Det er ikke den bedste bøf vores Mad-Lanista har fået gennem tiden i Burgerimperiet, men den er god. Den er fint krydret, stegt måske lidt for meget og så er den ikke sådan vildt stor.

Fyldet

En skive frisk tomat og et salatblad udgør det grønne indslag i burgeren, sammen med en håndfuld jalapeños. Ikke noget vildt der. En ganske fin ost til bøffen og så en god dressing udgør resten af fyldet. Det er ikke just sindsoprivende, men det er samlet set helt okay.

Tilbehøret

Løgringe vinder hver gang, specielt de hjemmelavede af slagsen. Og så er de slet ikke så olierede som sådan nogle plejer at være. Så de er virkelig lækre, der er dog ikke specielt mange i forhold til hvad man giver for dem.

Dyppelsen

En sindsygt lækker baconnaise vælger vores Mad-Lanista som dyppelse. Den er sindsygt lækker og passer helt fantastisk godt til løgringene. Den kan klart anbefales.

Drikkelsen

Vores Mad-Lanista får både en Dark’n’Stormy cocktail og en chokolade milkshake med Bourbon. Cocktailen er ganske fin men chokolade milkshaken havde nok været bedre uden Bourbon. Men muligheden for at prøve den med Bourbon forelå og så skulle den gribes.

Prisen

Samlet set koster alt dette over 300 kr. Men der er jo ikke nogen der sige, at man både skal have cocktail og milkshake til sin burger. Uden drikkevarer er prisen 168 kr. Så man skal regne med at komme af med over 200 kr. for mad og noget at drikke på MAD. Og det er måske lidt højt sat når man ser på hvad man får.

Det kejserlige touch

De formår at ramme den amerikanske stemning med et “nordisk touch”, hvilket vi gør stedet til “modern” american diner. Det skal de klart have points for, og der er alt hvad hjertet begærer. Alt fra burgere til bøffer og sodavand til cocktails. Men deres priser er desværre for høje set i forhold til kvaliteten. Det skyldes højst sandsynligt deres placering ved siden af Tivoli. Det er just en billig adresse.

Så er det MAD der står for skud. Et sted vi længe gerne ville anmelde, men det har først passet nu. Men det er umiddelbart ikke sidste gang vi kommer der ind. Læs her vores Mad-Lanistas anmeldelse af deres Chili Cheese Burger.  Bollen En virkelig lækker blød bolle, ristet på…

En noget dyr burger

Bollen - 9
Bøffen - 7.5
Fyldet - 6
Tilbehøret - 7.5
Dyppelsen - 9.5
Drikkelsen - 6.5
Prisen - 5
Et kejserligt touch - 6

7.1

En ganske fin burger, der samlet set kostede en lille formue. Kvaliteten er der ikke helt til at retfærdiggøre prisen. Det er bestemt ikke fordi det er en dårlig burger, den kunne måske bare godt have været 10-20 kr. billigere.

7
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter


'Chili Cheese Burger – MAD' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

©Burgerimperiet & ©2017 DESIGNafd. All rights reserved