Burger – Club Riva

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Mad-Lanistaen er et smut på Rungsted Havn, så det er nærliggende lige at svinge forbi Club Riva og erobre deres burger. Her finder du dommen. 

Bollen

Det er en meget hæderlig bolle. Ikke nogen tvivl om at den er hjemmelavet. Men den er blevet lidt tør på toppen, som om den har stået ude eller måske har ligget i en halvvarm ovn lidt for længe. Men bortset fra det er den luftig og sød, som en US-style bolle nu skal være. Mangler måske lidt sesam, men det er en smags sag.

Bøffen

Meget plain bøf, ikke noget specielt. Den smagte af oksekød, salt og pebber. Hvilket måske også er at forvente, men det er ikke just en smagsoplevelse af en anden verden. Og så var den bestilt medium, men er efter Mad-Lanistaens mening lidt mere well done end medium.

Fyldet

Der er ikke nogen overraskelser her heller. Bortset fra “Rivas burger creme”, som egentlig er rigtig god, men der er slet ikke nok af det i burgeren. Det skal dog siges, at selvom billedet måske ikke helt viser det, så er både salaten og tomaten i burgeren friske og osten var perfekt.

Tilbehøret

Deres pommes frites er klart at anbefale. De ver store rustikke, og meget velsmagende. Og vigtigst af alt der er rigtig mange af dem, så man sidder ikke tilbage med følelsen af at man sagtens kunne spise en håndfuld pommes frites mere.

Dyppelsen

Som dyppelse til pommes frites er der en skål med “Riva’s burger creme”. Og der er her masser af det. Den er virkelig god. Det er umiddelbart en mayo rørt med kapers, så den bliver sådan sauce tartar agtig. Passer fantastisk til både burgeren og pommes frites.

Drikkelsen

Efter som Club Riva jo er en Lounge & Winebar, så er det ikke fordi udvalget af drikkevare er lille. Men det er altid sådan lidt en kedelig fornemmelse man får, når de kun kan tilbyde en flaske cola.

Prisen

Heldigt med 1/2 pris i hverdagene i Marts, men ellers er Mad-Lanistaens bedømmelse at den er lige dyr nok, set i forhold til hvad man får for normalprisen. Jo det er da en meget god burger, men den er ikke 139 kr. værd. Og da slet ikke som en frokostburger.

Et kejserligt touch

Der er ikke rigtig nogen ting som gør burgeroplevelsen ekstra interessant. Desværre. Den er ganske som man kan forvente.

Mad-Lanistaen er et smut på Rungsted Havn, så det er nærliggende lige at svinge forbi Club Riva og erobre deres burger. Her finder du dommen.  Bollen Det er en meget hæderlig bolle. Ikke nogen tvivl om at den er hjemmelavet. Men den er blevet lidt tør på toppen, som om den har…

Endnu en gang en sejr, og Club Riva Burgeren tabte

Bollen - 7
Bøffen - 6
Fyldet - 7
Tilbehøret - 9
Dyppelsen - 9
Drikkelsen - 6
Prisen - 4
Et kejserligt touch - 0

6

En hæderlig burger i den dyre ende. Men den kan sagtens spises, og deres sauce tartar giver et fantastisk touch til burgeren og de mange pommes frites.

6
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter


'Burger – Club Riva' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

©Burgerimperiet & ©2017 DESIGNafd. All rights reserved