Decadent Dane – Sliders

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Vanen tro bringer vi hermed anmeldelsen af denne måneds slider fra Sliders i København. En slider af danske råvarer, med blandt andet syltet æble og Vesterhavsost. Læs her under vores Mad-Lanistas anmeldelse af denne miniburger.

Bollen

En meget blød brioche i stil med en gammeldags fødselsdagsbolle, danner rammen om alle sliders på Sliders. Den er normalt perfekt hver gang, men i dette tilfælde er den blevet lidt rigelig smattet på grund af mangochutneyen.

Bøffen

En flammegrillet bøf med masser af smag. Meget fint stegt og fint krydret.

Fyldet

Vesterhavsosten er med til at give det hele lidt kant, sammen med de karamelliserede løg. Det hele bliver desværre lidt ødelagt af det som vores Mad-Lanista beskriver, som en kæmpe skive æble. Sammen med de karamelliserede løg bliver det hele meget sødt.

Prisen

Prisen for en enkelt slider er 45 kr. Hvilket er lige i overkanten, når man ser på størrelsen af dem. Hvis du derimod køber tre sliders, så får du pommes frites og dyppelse med til i alt 119 kr. Hvilket klart er en favorabel pris. Men man skal lægge 30 kr. for en flaske cola.

Det kejserlige touch

Konceptet med sliders er fantastisk. Man kan prøve lidt forskelligt, eller man kan bestille 3 ens sliders, hvis det er det man er til. Under alle omstændigheder, så er det lækkert. Det eneste der kan sættes en finger på, er det faktum, at alt bliver pakket ind ‘to go’ også selvom at man spiser i restauranten. Det er lidt spild af papir. Og netop fordi det hele er pakket ind, så er sliderne heller ikke specielt præsentable, som det nok også fremgår af billedet.

Konceptet med månedens burger er klart noget vi er med på. Og vi vil derfor en gang om måneden bringe dig en anmeldelse af deres nye burger. Så det her er altså januar slideren på Sliders.

Adressen

Du finder Sliders i enden af Nørrebrogade ned mod søerne. Peblinge Dossering 2, 2200 København.

Vanen tro bringer vi hermed anmeldelsen af denne måneds slider fra Sliders i København. En slider af danske råvarer, med blandt andet syltet æble og Vesterhavsost. Læs her under vores Mad-Lanistas anmeldelse af denne miniburger. Bollen En meget blød brioche i stil med en gammeldags fødselsdagsbolle, danner rammen om alle…

En “dansk” miniburger bider i støvet

Bollen - 8
Bøffen - 8
Fyldet - 5.5
Prisen - 8
Et kejserligt touch - 9

7.7

En meget speciel burger da smagen af æblet tager meget plads i burgeren. Den havde været vildt lækker uden.

8
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter


'Decadent Dane – Sliders' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

©Burgerimperiet & ©2017 DESIGNafd. All rights reserved