Den Populære
– Vesterbros Originale Burgerrestaurant

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

En af vores Madgladiatorer har været et smut forbi Vesterbros Originale Burgerrestaurant for at erobre deres såkaldte “Populære” burger. Læs her hvad han synes om den. 

BOLLEN

Burgerbollen har godt med sesam på, men ellers lidt uinteressant dog med okay smag. Vores Madgladiator foretrække en mere blød bolle fremfor en bolle som denne med en lidt sej skorpe.

BØFFEN

Burgerbøffen er okay. Den har en god smag af grill og dejligt meget ost på den. Den mangler dog lidt saft og kraft.

FYLDET

Ost, bacon, avokado, semi dried tomat, frisk tomat og løg. Så det er ikke fyld der mangler, måske kan man dog undlade de friske tomater til fordel for lidt mere avokado, for den giver en god cremethed til burgerne. Dejlig mængde ost og god bacon.

TILBEHØRET

Lækre og sprøde urte pommes frites. Det vil sige hjemmelavede pommes frites vendt i tørrede urter. De smager godt, er sprøde og med skrald, hvilket giver lidt ekstra til både udseenden og smag. De tørrede urter gør dog ikke det store væsen ad sig, frisk basilkum eller persille havde været bedre.

DYPPELSEN

Vores Madgladiator får tre forskellige slag dip, aioli, sauce tartar og bearnaise dip. De har en god konsistens men de smager lidt for ens. De er dog gode.

Som noget ekstra har Vesterbros Originale Burgerrestaurant også hjemmelavet ketchup, som godt nok er tyndt som vand, men har fantastisk smag.

DRIKKELSEN

Vores Madgladiator får en stor cola med isterninger. Det er fra en 1,5 l. flaske, da der er lidt problemer med sodavandsdispenseren. Men cola fra flaske smager altid lidt bedre end det fra en gang softmix.

PRISEN

For 180 kr. får man en burger med fritter, tre slags dip og en stor cola. Urte pommes frites gør det hele prisen værd, men vores Madgladiator savner mere saft i burgerbøffent og lidt mere service for de penge. 25 kr for 3 slag dip er lidt dyrt.

ET KEJSERLIGT TOUCH

Der skal gives lidt point for deres urte pommes frites og den hjemmelavede ketchup, men det er også det.

En af vores Madgladiatorer har været et smut forbi Vesterbros Originale Burgerrestaurant for at erobre deres såkaldte "Populære" burger. Læs her hvad han synes om den.  BOLLEN Burgerbollen har godt med sesam på, men ellers lidt uinteressant dog med okay smag. Vores Madgladiator foretrække en mere blød bolle fremfor en bolle som…

Den Populære måtte se sig slået

Bollen - 6.5
Bøffen - 6.5
Fyldet - 7
Tilbehøret - 8.5
Dyppelsen - 6
Drikkelsen - 9
Prisen - 6
Et kejserligt touch - 5.5

6.9

En god burger, lidt for dyr, men dog god. Og så nogle helt fantastiske pommes frites der gør det det hele værd.

7
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter


'Den Populære
– Vesterbros Originale Burgerrestaurant' has 1 comment

  1. 11/11/2016 @ 20:18 Henrik Brunstedt

    * 1 stjerne: Vesterbros Dårligste Burgers. Vi bestilte skriftligt 3 burgers og fik kun 2 serveret. Vi tænkte at den sidste burger nok var på vej da tjeneren forsvandt ud i køkkenet. Efter 12 min måtte jeg op i baren for at spørge efter min burger ? Der var sket en fejl. Den var slet ikke registreret ? Mine to medspisende ventede med at spise af høflighed og deres burgers og bøfferne var også kolde, da min burger endelig blev serveret. MEN MIN BØF VAR RÅ SOM TARTAR. Burgeren var slet ikke varmebehandlet, smagsløs og dårlig kvalitet. Kødet lignede noget blandingsprodukt. Koldt brød og tomater og salat var næsten ikke skåret ud. Vesterbro Dårligste Burger vil ikke gi os middagen gratis, da burgernes var under al kritik. 2 burgers var kolde og min var slet ikke varmebehandlet. At betale en dagsløn på kr 500,00 for dårlig oplevelse, dårlig smag ( Vi måtte smide maden ud ) og en gang e-colibaktier med hjem.

    Reply


Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

©Burgerimperiet & ©2017 DESIGNafd. All rights reserved