Dirty Eggstyle Burger –
BarBurger – CPH Half 2015

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Vi har mødt BarBurger til Copenhagen Half Marathon 2015 i fælledparken. Læs her hvad vores Madgladiator synes om deres Dirty Eggstyle Burger. 

Bollen

Kedelig og tør købebolle a la dem man kan købe i Netto eller Rema1000. De har tydelig vis haft så travlt at de er løbet tør for deres hjemmelavede brioche boller. Desværre.

Bøffen

Bøffen har en rigtig rigtig fin smag, men desværre gennemkogt(stegt). BarBurgers stegeplade kan desværre ikke rigtig følge med burgersalget.

Fyldet

Lidt iceberg, en skive tomat, løg, ost og et ristet æg udgør fyldet i denne burger. Ægget gør desværre ikke det vilde ved burgen, men det er med til at give en rigtig god konsistens.

Det der virkelig spiller for denne burger er BarBurgers dressing. Den er virkelig lækker. Den er klart med til at trække burgeren lidt op.

Prisen

70 kr. for denne relativt kedelige burger er alt for dyrt. Specielt hvis man ser på de råvarer der er brugt. Desværre.

Det Kejserlige touch

Havde de nu bare haft flere hjemmelavede burgerboller, så var det noget helt andet. Men det er desværre ikke tilfældet, i det vores Madgladiator kommer forbi, så der er ikke så meget positivt at fremhæve. Det skulle dog lige være deres burgerdressing, der er helt fantastisk.

Vi har mødt BarBurger til Copenhagen Half Marathon 2015 i fælledparken. Læs her hvad vores Madgladiator synes om deres Dirty Eggstyle Burger.  Bollen Kedelig og tør købebolle a la dem man kan købe i Netto eller Rema1000. De har tydelig vis haft så travlt at de er løbet tør for…

En burger med æg må kaste sig i støvet

Bollen - 0.5
Bøffen - 5
Fyldet - 6.5
Prisen - 3
Et kejserligt touch - 2

3.4

En, desværre, ikke særlig god burger til overpris, er lidt det vores Madgladiator er udsat for her. Ikke særlig heldigt.

3
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter


'Dirty Eggstyle Burger –
BarBurger – CPH Half 2015' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

©Burgerimperiet & ©2017 DESIGNafd. All rights reserved