Dobbelt Burger – Club Riva

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter
Denne fredagsmiddag var vores Mad-Lanista endnu en gang et smut forbi Rungsted Havn i frokostpausen, denne gang for at smage på deres dobbeltburger. En ganske okay burger, der dog er alt for dyr. Men læs mere om det i anmeldelsen her under. Bollen Burgerbollerne er blevet bedre siden sidst vores…

En kæmpe er slået

Bollen - 8
Bøfferne - 7.5
Fyldet - 8
Tilbehøret - 8.5
Dyppelsen - 7
Drikkelsen - 6
Prisen - 1.5
Et kejserligt touch - 4

6.3

En kæmpe burger, med masser af kød, masser af smag, men alt alt alt for dyr.

6

Denne fredagsmiddag var vores Mad-Lanista endnu en gang et smut forbi Rungsted Havn i frokostpausen, denne gang for at smage på deres dobbeltburger. En ganske okay burger, der dog er alt for dyr. Men læs mere om det i anmeldelsen her under.

Bollen

Burgerbollerne er blevet bedre siden sidst vores Mad-Lanista var forbi. De er meget fint ristet. Meget bløde indeni og sprøde på den helt rigtige måde udenpå.

Bøfferne

Masser af kød. Bøfferne har masser af smag og er saftige, dog lidt mere end bollen kan klare, så underbollen bliver meget smattet. Og så er de måske stegt lige i underkanten. Det er lidt rosa indeni, men det virker lidt rå.

Fyldet

Der er ikke så meget andet end bøffer i burgeren, ud over et forsigtigt salatblad, der vælter rundt i saften fra bøfferne, og så en stor klat af deres egen hjemmelavede dressing (en meget smagfuld dressing), og to skiver cheddar. Men højdepunktet er klart de tykke skiver bacon der pryder bøfferne.

Tilbehøret

Det har også opgraderet deres pommes frites siden sidst. Det er meget mere sprøde end sidst, de er tydeligvis blevet friteret en ekstra gang i forhold til sidst vores Mad-Lanista var forbi. Klart et plus, men de mangler salt, og nogle af dem er meget fedtede.

Dyppelsen

De har også skiftet mayoen fra sidst ud med en chipotlemayo. Den er en anelse kedelig, men den går an.

Drikkelsen

Man kan også få både en stor og en lille cola. Klart en forbedring i forhold til sidst hvor de kun kunne tilbyde flaskecola, men de serveres i et stort, højt Leffeglas. Lidt underligt, og så koster den 70 kr. (0,5L). Det er meget mere end hvad man kan forvente for den samme størrelse i Indre By i København.

Prisen

I alt koster dette måltid, til frokost, 239 kr. hvilket klart må siges at være i overkanten set i forhold til hvad man får. Og for at det så ikke skal være løgn, så vil det samme måltid koste 289 kr. i følge aftenmenuen. Og det er den bestemt ikke værd. Jo, der er trods alt to bøffer, men det er stadig til den dyre side.

Det kejserlige touch

Det er fedt at kunne se, at de har opgraderet deres burger menu. Klart forbedringer hele vejen rundt, men til den pris forventer med lidt mere service end man får. Ingen der spørger til, om alt er som det skal være, ingen der spørger ind til hvordan bøffen skal steges. Det er lidt ærgerligt, for det burde følge med til den pris.

Adresse

Du finder Club Riva på Rungsted Havn.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter


'Dobbelt Burger – Club Riva' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

©Burgerimperiet & ©2017 DESIGNafd. All rights reserved