Double Chipotle Brgr med Bacon – Friends & Brgrs

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter
Vi var fordi i går aftes og nu er vi et smut forbi igen, nu hvor der er åbnet for offentligheden, for at tage temperaturen på hvordan deres burgere så er i virkeligheden, når der ikke er inviteret Instagrammere på besøg til præ-åbning. 
Læs her under vores Madlanistas anmeldelse af deres Bacon Chesse Double Brgr, en stor burger der helt sikkert gør sig godt på billeder, men er den bedre end gårsdagens Vegan Brgr? 

Bollen

En fin hjemmelavet smørbolle der fint holde til de relativt store og fedtede bøffer.

Bøfferne

De er saftige, med masser af smag, de har fået en smule for meget pebber, men der er masser af kød i burgeren, hvis man bestiller dobbelt bøf. Klart at foretrække trods prisen.

Fyldet

En skive finsk cheddar på hver bøf giver en dejlig cremet smag til burgere. Dertil er der også salat, tomat og en meget lækker chipotle mayo. Der ud over er den også bestilt med bacon der desværre er lidt blød.

Tilbehøret

Pommes frites er ikke lige så sprøde i dag som i går på præ-åbningen, desværre. De er stadig gode og portionen virker stadig lidt lille.

Dyppelsen

En virkelig lækker hjemmelavet chipotle mayo, med masser af smag af både røg og chilli. Kan klart anbefales.

Drikkelsen

Som man kender det fra fastfood restauranterne er der ‘tag selv’-sodavand, som er med i prisen, hvis man bestiller en menu.

Prisen

Denne dobbeltburger med bacon løber op i 175 kr. for en menu, hvilket er lidt i den dyre ende, men man får trods alt også meget burger for pengene.

Det kejserlige touch

Vi var forbi både i går til blogger event og i dag, den første dag der officielt er åbent, og man må sige at det virker som om der er styr på tingene. Pommes frites er ikke helt lige så sprøde i dag som de var i går til præ-åbningen. Men det er også det eneste der er at sætte en finger på. For selvom der er en hel del flere mennesker i restauranten i dag i forhold til i går, så er ventetiden ikke længere og servicen er af samme kvalitet. Klart et plus. Men vi kommer tilbage om et par måneder og ser om de stadig har styr på tingene :)

Adressen

Du finder Friends & Brgrs på Vimmelskaftet 47, på Strøget i Indreby i København.
Vi var fordi i går aftes og nu er vi et smut forbi igen, nu hvor der er åbnet for offentligheden, for at tage temperaturen på hvordan deres burgere så er i virkeligheden, når der ikke er inviteret Instagrammere på besøg til præ-åbning.  Læs her under vores Madlanistas anmeldelse af…

En stor brgr må se sig slået

Bollen - 7.5
Bøffen - 9
Fyldet - 8
Tilbehøret - 7
Dyppelsen - 8
Drikkelsen - 7.5
Prisen - 5
Et kejserligt touch - 8

7.5

En godt smattet double bacon cheese burger med masser af smag af både cheddar, kød og røget chilli.

8
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter


'Double Chipotle Brgr med Bacon – Friends & Brgrs' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

©Burgerimperiet & ©2017 DESIGNafd. All rights reserved