Downtown Diner

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

En torsdag aften var vores Mad-Lanista og en Madgladiator forbi Downtown Diner der i skrivende stund har været åben i blot 14 dage. Læs her hvad vores udsendte to synes om stedet.

Downtown-diner-Baren

STEMNINGEN OG LOKALERNE

Downtown Diner er indrettet som en klassisk amerikansk diner. Indrettet med barstole, amerikanske nummerplader og store figurer af amerikanske kendiser.

Det er altsammen med til at skabe en masse stemning og giver hele burgeroplevelsen en ekstra dimension.

Generelt set er Downtown Diner et meget lille sted, så der skal ikke være ret mange gæster, førend der bliver meget larmende. Og med det åbne køkken, så er der meget larm fra blendere og andet køkkenudstyr. Så det kan til tider være lidt svært at få ørenlyd.

SERVICEN

Man har ikke meget med tjenerne at gøre, men den smule interaktion man har med dem, gør de det godt. De smiler og forklarer fint deres system med numre til selvskabet frem for bordnumre. Men der er mange mennesker, så de to der er til at tage imod ordrer og servere, har ret travlt.

MENUEN

Der er ikke det store udvalg. De har som udgangs kun tre burgere, men med mulighed for tilkøb af både bacon og ost. Dertil er der kun en slags pommes frites og udvalget af dyppelse også meget begrænset. Men det er alt sammen til en overkommelig pris.

ET KEJSERLIGT TOUCH?

Det er en vild indretning. Det hele giver en ekstra dimension til hele burgeroplevelsen og det skal de have lidt points for. Men ellers er der ikke mange overraskelser hos Downtown Diner.

En torsdag aften var vores Mad-Lanista og en Madgladiator forbi Downtown Diner der i skrivende stund har været åben i blot 14 dage. Læs her hvad vores udsendte to synes om stedet. STEMNINGEN OG LOKALERNE Downtown Diner er indrettet som en klassisk amerikansk diner. Indrettet med barstole, amerikanske nummerplader og store…

En amerikansk diner måtte se se sig slået.

Stemningen/lokalerne - 8
Betjeningen - 7.5
Menuen - 6
Et kejserligt touch - 6

6.9

En fint sted med masser af charme og stemning, men med et meget lille udvalg af burgere, og så er der meget larm. Akustikken er ikke vildt god der inde.

7

Du finder Downtown Diner på hjørnet af Mikkel Bryggers Gade og Lavendelstrædet i Indre By i København. Læs mere på deres hjemmeside

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter


'Downtown Diner' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

©Burgerimperiet & ©2017 DESIGNafd. All rights reserved