Flæskestegsburger – Bistro Royal

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Vi har sendt vores egen Mad-Lanista ud for at teste hvordan en flæskestegsburger smager når Madklubben laver den. Men det er nok mest deres pommes frites og deres hjemmerørte remo der bliver husket.

Bollen

En meget fin, dog lidt lille US-style burger bolle, med en smule sødme, præcis som den skal være. Den fylder bestemt ikke for meget i smagsbilledet.

Flæskestegen

Der er masser af kød i burgeren og sværen er også gylden og sprød som man forventer. Desværre er kødet lidt tørt, hvilket er lidt synd, nu hvor der er så meget af det.

Fyldet

Der er alt det i den, som man forventer der vil være. Så en masse hjemmelavet, ret grov rødkål og nogle syltede agurker, der tilsammen klæder burgeren meget, og det hjælper bestem lidt på det tørre kød. Og den skive æble der ligger i, er klart et plus. Ingen tvivl om det.

Tilbehøret

De serverer en balje pommes frites, som alle er meget sprøde, rustikke og gyldne. De kan godt forekomme lidt for salte. Men der er en masse af dem. Præcis som man gerne vil have det. Man skal aldrig gå ned på pommes frites.

Dyppelsen

Remolade høre klart til en flæskestegsburger og det er bestemt heller ikke undtagelsen her. Og denne remolade er intet mindre end på grænsen til episk. Hjemmerørt, ikke for fed og meget smagsfyldt. Helt fantastisk.

Drikkelsen

Efter som stilen på Grill Royal er sådan lidt diner agtig, så blev der serveret en dåse cola. Ikke just hvad man måske forventer når man bestiller en cola. Og da slet ikke til prisen. Men så er det kun godt at ekstra vand er gratis.

Prisen

Efter som burgen med pommes frites og dyppelse koster 100 kr. så er det egentlig en rimelig pris. Men 30 kr for en dåse cola er lige i overkanten, og specielt når af grundstenene i Grill Royals koncept er value-for-money.

Et kejserligt touch

Servicen stedet brugte var ikke noget man sådan havde set før. Meget interessant og rustikt og lille smule diner agtigt for at understøtte konceptet. Meget fint.

Vi har sendt vores egen Mad-Lanista ud for at teste hvordan en flæskestegsburger smager når Madklubben laver den. Men det er nok mest deres pommes frites og deres hjemmerørte remo der bliver husket. Bollen En meget fin, dog lidt lille US-style burger bolle, med en smule sødme, præcis som den skal…

Endnu en flæskestegsburger måtte falde for imperiets magt

Bollen - 8
Flæskestegen - 7.5
Fyldet - 9
Tilbehøret - 9.5
Dyppelsen - 9.5
Drikkelsen - 6.5
Prisen - 7.5
Et kejserligt touch - 7.5

8.1

En ganske fin burger med masser af smag og til en ganske fornuftig pris. Dog er kødet en kende for tørt. Desværre. Men sværen er gylden og sprød, som den jo skal være.

8
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter


'Flæskestegsburger – Bistro Royal' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

©Burgerimperiet & ©2017 DESIGNafd. All rights reserved