Flæskestegsburger
– BUSBUS – RF15

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Når man er på Roskilde Festival, så skal man også have en såkaldt “juleburger”, altså en flæskestegssandwich. Og vores Mad-Lanista kaster sig over en fra BUSBUS på indre plads. Læs anmeldelsen af den her.

Bollen

En hjemmelavet surdejsbolle gør det ud for brødet i denne flæskestegssandwich. Det smager sådan set meget godt, men der er rigtig meget af det. Og man vil umiddelbart hellere have mere flæskesteg frem for bolle.

Grisen

På skiltet står der at de har mør gris med sprøde sværd, men der er bestemt langt fra svær nok i denne sandwich, dertil er sværen blevet friturestegt, for at sikre at der er sprød svær til sandwichen. Ikke nogen videre god oplevelse. Det havde klart være at foretrække, hvis det sidder fast på kødet frem for at det er lagt i efterfølgende.

Fyldet

Lun rødkål, en sennepsdressing og nogle meget store og fine skiver syltede agurker, gør det ud for resten af sandwichen. Det er som sådan noget fint, men ikke nogen specielt fantastisk smagsoplevelse.

Prisen

60 kr. er egentlig en fair pris for en flæskestegssandwich, men den kunne godt have brugt langt flere flæskesvær. Så kunne man lave bollerne lidt mindre, så det kommer til at passe med de 60 kr.

Det kejserlige touch

Det er svært at finde en flæskestegs sandwich hvor grisen rent faktisk er mør og ikke bare et tørt stykke kedeligt gris. Men det er umiddelbart også det eneste sådan rigtig positive ved denne sandwich.

Når man er på Roskilde Festival, så skal man også have en såkaldt "juleburger", altså en flæskestegssandwich. Og vores Mad-Lanista kaster sig over en fra BUSBUS på indre plads. Læs anmeldelsen af den her. Bollen En hjemmelavet surdejsbolle gør det ud for brødet i denne flæskestegssandwich. Det smager sådan set…

En flæskestegssandwich må se sig slået

Bollen - 3
Grisen - 3
Fyldet - 4
Prisen - 6.5
Et kejserligt touch - 4

4.1

En egentlig, på papiret, lækker flæskestegssandwich, men i realiteten er den ret kedelig. Jo grisen er mør, men det er også det eneste der er at nævne ved den har burger.

4
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter


'Flæskestegsburger
– BUSBUS – RF15' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

©Burgerimperiet & ©2017 DESIGNafd. All rights reserved