Flæskestegssandwich –
Grisen

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Så er det i morgen at det er 2. søndag i advent. Derfor har vi sendt vores Mad-Lanista forbi Grisen, for at sætte tænderne i en “juleburger”, netop fordi alle roser Grisen til skyerne. Så her kan du læse hvad vores Mad-Lanista synes om Grisens flæskestegssandwich. 

Bollen

En hjemmelavet “fødselsdagsbolle” danner rammen om denne “juleburger”. Den er fint blød med en fin sødme, og en god størrelse i forhold flæskestegen.

Grisen

Den er meget meget smagsfuld og ikke tør som den kan være. Men der er desværre kun en skive gris i burgeren og det er måske lige lidt i underkanten set i forhold til prisen.

Fyldet

Alt er hjemmelavet og det er fantastisk lækkert. Men sværen er ikke sprødstegt på flæskestegen, men er efterstegt i frituren, hvilket gør at den virker knap så autentisk som den kunne. Det er lidt synd.

Prisen

55 kr. for en flæskestegssandwich er som sådan meget fint. Men der kunne sagtens være lidt mere kød i den. Den mætter ikke helt så meget som man forventer.

Det kejserlige touch

Alle man snakker med roser Grisen til skyerne, og det er da ikke fordi det ikke er en god flæskestegssandwich, men der er ingen overraskelser. Desværre. Det havde vi lidt forventet.

Adressen

Du finder Grisen på Fredensgade på grænsen til Østerbro.

Så er det i morgen at det er 2. søndag i advent. Derfor har vi sendt vores Mad-Lanista forbi Grisen, for at sætte tænderne i en "juleburger", netop fordi alle roser Grisen til skyerne. Så her kan du læse hvad vores Mad-Lanista synes om Grisens flæskestegssandwich.  Bollen En hjemmelavet "fødselsdagsbolle" danner rammen…

En juleburger bider i gruset

Bollen - 8
Grisen - 4.5
Fyldet - 6.5
Prisen - 5
Et kejserligt touch - 4

5.6

En ganske fin flæskestegssandwich. Med en meget smagsfuld flæskesteg og lækkert fyld. Men der er alt for lidt kød i i forhold til prisen.

6
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter


'Flæskestegssandwich –
Grisen' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

©Burgerimperiet & ©2017 DESIGNafd. All rights reserved